C1 krijgt te weinig

C1 verliest onverdiend in Enkhuizen

De C1 moest vandaag aantreden tegen het B/C-team van Dindua dat zonder puntenverlies op de 1e plaats staat.
Valken begon goed: geconcentreerd, fel in de duels en positioneel beter dan Dindua. Dindua kon in de 1e helft geen moment aantonen dat het de koploper is, Valken werd gedurende de 1e helft steeds beter, maar vergat een ding: het maken van een doelpunt. Ruststand 0-0.
Na rust een iets sterker Dindua dat de fysieke kracht uitbuitte door vlak na rust twee keer te scoren en leek de wedstrijd beslist. Vijf minuten voor tijd werd het door een pingel nog 2-1 en begon Valken weer te geloven in een goed resultaat. De laatste vijf minuten speelden we fantastisch en konden net niet de 2-2 maken, vreselijk jammer, we hadden het verdiend.
De wedstrijd stond onder leiding van de ingevallen scheidsrechter Ton Jung, die het goed deed en we moeten nog even de man van de match noemen: Wietse Sijm, die buffelde of hij al jaren tegen B-spelers loopt te ballen.
Wanneer we zo blijven spelen kunnen we dus iedere tegenstander pakken.