D2 wint met dubbele cijfers

Zaterdag voor de ‘pakjesavond’. Ik denk dat veel ouders het even lekker vinden dat de zoon/dochter zich nog even uit mag leven in de buitenlucht. even de spanning eraf rennen.

Zo ook de D2. Geen competitie, dus een OEFEN (!) partij. De plaatselijke ASV D1 daagde ons uit. Ze speelden thuis, echter wilden op het Valkenterrein spelen. No problem vanzelf. Een goeie buur is beter als een verre vereniging.

Al eerder dit seizoen hadden de Valken D2 tegenover de ASV D1 gestaan. Op het driebantoernooi in Wijdenes werd gewonnen met 2-0 dacht ik. Nu dus, op het wel heeeeel kaal geworden zou nodig zijn) en dus koude C-veld werden de benen weer gestrekt. Mike was helaas geblesseerd. Dus met 1 wissel gingen we de strijd aan.
Je kon zien dat de tegenstander van een iets lager niveau is als we in de competitie tegen komen. Er was meer ruimte op het veld, waardoor het makkelijker werd om de bal rond te laten gaan. Al weken zie ik een verbetering bij de D2. Nu kwam het er helemaal uit. Na een 3-0 voorsprong bij de rust werd ASV de tweede helft helemaal weggespeeld.

Niels, als keeper in de 2e helft op doel, heeft totaal 3 ballen gehad. Edwin mocht een helftje ballen, nou ook dat ging hem goed af. Jammer dat de scheids de laatste actie af floot, dat had een doelpunt verdiend.

Maar goed,dubbele cijfers dus. de eindstand werd maar liefst 10 – 0 (!!!!)
ASV, bedankt voor de uitdaging en de leuke wedstrijd.