Pupillen deden het goed

Zo, de winterstop is daar, de trainingen zijn zo goed als gestopt, we maken ons op voor de Kerstdagen om ons vervolgens te storten op het zaalvoetbal geweld.

Terugkijkend op het najaarsseizoen kunnen we niet anders als tevreden zijn over de pupillen. Dan kijken we niet eens naar de standen op de ranglijst, maar vooral naar de sfeer op de velden. Elke coach / trainer kan beamen dat de opkomst tijdens de training heel goed was. Voor enkele spelers is twee keer in de week trainen niet mogelijk door andere sporten/activiteiten, en voor een enkeling was het ‘pittig’ om het vol te houden. Maar dat geeft allemaal niets. In de teams werd met veel plezier gespeeld, dat staat nl voorop.

Al met al gewoon een heel mooi eerste seizoen. Jongens en meisjes, hartstikke bedankt voor jullie team-spirit en plezier welk jullie uitstraalden. We hebben er weer veel van genoten.

Niet alleen een woord van dank naar de spelers, ook de coaches / trainers / chauffeurs / scheidsrechters / begeleiders / wasmoeders / bestuursleden / terreinknechten / kantinemedewerkers / publiek-supporters en ga zo maar door hartstikke bedankt voor jullie medewerking. Het was weer top.

Goed, de eindstanden. Wederom zijn we weer niet te spreken over de KNVB. Evenals vorig jaar werden er weer weekenden uit het programma gegooid (2x -herfstvakantie / Sinterklaas zaterdag) Waarom nou?? Gevolg hiervan is weer dat vele teams hun competitie niet af hebben kunnen maken. Vooral voor de D3 heel jammer, zij hadden nog kampioen kunnen worden.
Nou wat mij betreft zijn jullie allemaal kampioen.
de standen:
D1 1e
D2 6e
D3 3e (met 2 wedstrijden minder)
E1 2e
E2 5e
E3 3e
F1 3e
F2 2e
F3 3e
F4 5e
Mini’s – op die leeftijd wordt je altijd kampioen ! Klasse !

Langs deze weg namens alle trainers van de pupillen heeeeele fijne KERSTDAGEN, geniet er lekker van en veel plezier tijdens de zaalvoetbal weekenden (te starten vrijdag de 30e.

Corrr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Aaron Broersen, 17-06 (13 jaar)
Niels Laan, 17-06 (31 jaar)
Manon Bregman, 20-06 (22 jaar)
Riva Laan, 21-06 (19 jaar)
Copyright © 2024 De Valken