A junioren lachwekkend naar blamage!!

15 januari en de kans op voetbal is miniem vanwege de winter in Nederland, maar niet vandaag want met een prachtig zonnetje aan de hemel was het ondanks de frisheid een prachtig voetbalweertje.
Zoals elke zondag wat vroeger op weg naar De Valken om even te gaan kijken wat de overige elftallen presteren. Auto parkeren en bij het uitstappen hoor ik al een stem over het Valkenterrein bulderen en dat was een zeer herkenbare stem!!
Want op het doel bij het tweede elftal stond “good old” Theo Hofland en met ferme verbale maar ook zeker fysieke inspanningen hield hij zijn doel schoon en dat verdiend een dik compliment!!
Na de wedstrijd samen met Tim (mee met de A1 vanwege tekort spelers) naar De Zouaven om daar af te trappen om half drie. Ook Hannes is tegenwoordig in het bezit van een rijbewijs en zag onderweg zijn teammaatjes staan op de fiets (hahahahaha dacht Hannes) en wilde even stoer optrekken bij het stoplicht en………….de auto sloeg af!!
Tja………vervelend moment wat uiteraard in de kleedkamer even werd teruggehaald!! Wat ook opeens spontaan werd geroepen was dat Rick vannacht zielig in een hoek zat en ik vroeg of hij gezopen had, maar nee hoor hij had……………….liefdesverdriet!! (sterkte Rick!!)
Na deze geweldige voorbereiding begonnen we aan de warming-up op het toch wel behoorlijk harde veld want de temperatuur vloog snel richting het vriespunt. Dat weerhield onze mafketel Jan Boon er niet van om een fles met water leeg te spuiten in zijn nek!! (reden??)
Er werd ook nog gevoetbald, maar dat was zo vreselijk slecht dat we dat snel moeten vergeten. Met nog 25 minuten te gaan en een stand van 2-1 in het voordeel van Zouaven wilde ik Ben Schipper nog inbrengen en zei hem dat hij linksbuiten mocht spelen. Een vervelende negatieve reactie van Ben was mijn deel want dat vind hij een rot plek om te voetballen. Dus zo schappelijk als ik was vraag ik hem “waar wil je dan voetballen”?
“Linksvoor graag” zei hij!!!! Tja……….dan ben je als trainer uitgeluld.
Na 27 minuten in de tweede helft gespeeld te hebben is de stand nog steeds 2-1 en opeens fluit de hoogbejaarde (geniet zeker al 10 jaar van zijn pensioen!) af met de mededeling dat hij het te gevaarlijk vond worden voor de spelers. Geen van de 22 spelers was het daarmee eens, maar toch einde wedstrijd dus gestaakt!!
Detail: op het veld naast ons speelde de dames en die wedstrijd duurde tot 16.45 uur en werd volledig uitgespeeld!
Al met al een enerverende zondag.

De trainer/coach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 25-05-2024
Ochtend
Monique/Alex Beerepoot
Middag
Lex Groot/Joeri Sluis

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Tim Groot, 22-05 (31 jaar)
Stephanie v/d Velde-Wolf, 22-05 (52 jaar)
Maas Bouman, 26-05 (21 jaar)
Jeanne Wagemans, 26-05 (19 jaar)
Copyright © 2024 De Valken