Een beperkt seniorenprogramma

4 duels komende slechts komende zondag op het seniorenprogramma. Valken 1 is nog vrij en zowel Valken 4 als Valken 5 hebben komende zondag vele deelnemers aan het kroegensportspektakel.

Driekwart van de wedstrijden beginnen om elf uur. Alcmaria Victrix 2 is de tegenstander van Valken 2. Na het cruciale duel van vorige week tegen LSVV staat Valken niet meer laatste. Sterker nog,
ze stijgen met stip van 12 naar 10. Victrix doet het nog veel beter dan Valken. De Alkmaarders bezetten de 3e stek en behaalden tot nu toe 19 punten meer dan Valken. Thuis verloor Valken nipt met 1-2. Genoeg reden dus om de opgaande lijn van vorige week (5-0) door te zetten.

De dames spelen ook om elf uur en wel tegen Apollo ’68 te Hensbroek. Een lastig karwei daar de Ron Vlaar-dorpsgenotes net als Valken hoog op de ranglijst te vinden zijn. Met 22 punten uit 13 duels bezetten ze de 4e stek. Valken staat nog steeds 2e en zal de thuiswedstrijd als voorbeeld willen gebruiken. Toen werd er met 6-1 gewonnen!

De veteranen krijgen op dezelfde tijd bezoek van Spirit. De gemeentegenoten staan in de middenmoot waar alles dichtbij elkaar staat. 11 punten uit 10 duels is goed voor een 6e stek. Valken staat – uiteraard – nog steeds bovenaan. 30 uit 10 en slechts 4 goals tegen zijn de alleszeggende cijfers.

Tesnslotte Valken 3. Uit Enkhuizen komt West Frisia DP 5 op bezoek. De Haringstedelingen doen mee om het kampioenschap getuige de 2e plek die ze nu in handen hebben. Ze hebben slechts 3 punten minder dan Grasshoppers 4. Valken staat nog steeds 9e met 7 uit 5.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Joey Boon, 23-06 (23 jaar)
Jeffrey Ruitenberg, 25-06 (30 jaar)
Isa Stosz, 25-06 (21 jaar)
Nordin van der Werff, 27-06 (17 jaar)
Copyright © 2024 De Valken