Valken D2 pakt de eerste punten

Hallo trouwe lezer!
Jawel, dit keer niet tijdens een oefenpotje, maar tijdens een echte competitie wedstrijd.
DE VOLLE WINST.
In de najaarscompetitie wilde het elke keer net niet lukken, maar nu de eerst pot in de voorjaarsreeks gelijk de volle winst.
We zijn ingedeeld in een andere poule, echter nog steeds in de 2e klasse.

Ietwat zenuwachtig begonnen we in een nieuwe samenstelling aan de wedstrijd tegen Always Forward D3. Marvin is ‘gepromoveerd’ naar de D1 en Bart speelt nu in de D4. Jesper is Marvin komen vervangen.
Met Jesper hebben we een echte knokker erbij. Al snel kwamen we op een 1-0 voorsprong, op dat moment dik verdiend. Een mooie goal van Thijs, cadeautje voor z’n vader. Langzaam nam Forward het heft in handen, maar achterin werd er bijna niks weggegeven. Tot vlak voor rust, toen even een slippertje en boem 1-1.
De tweede helft begonnen we sterk, vele duels werden op karakter gewonnen. Goed om te zien iederen zo hard werkte voor een goed resultaat. Na goed doorzetten van Remon gevolgd door een goede pass binnendoor werd het 2-1 voor ons door Chris, daarna hadden we veel geluk, het lukte Forward niet om de gelijkmaker erin te krijgen. o.a. door goed keeperwerk van Edwin.

Daarna eigenlijk twee ‘krijgertjes’. Een schot van Chris, floepte door de handen van de keeper. Daarna een ietwat zwaar bestrafte overtreding tegen Robert. Van buiten het strafschopgebied lepelde Robert de bal uit de vrije trap over de muur, prachtig in de linker boven hoek.
Al met al een dik verdiende 4-1 overwinning. Een lekkere start in dit prille jaar.

Volgende week op bezoek bij een bekende tegenstander SPIRIT D2. We gaan voor de volgende 3 punten!

Mannen bedankt voor de inzet vandaag, tot maandag.