Update Valken 1

Hallo allemaal!!
Het is alweer een poos geleden dat u iets heeft mogen vernemen van ons vlaggenschip in nood, het eerste. De reden hiervoor is vooral dat er qua competitieverplichtingen niets is gebeurd. De laatste wedstrijd dateert immers van begin december toen VVS’46 netjes op 1-1 werd gehouden. Een gelijkspel dat behalve een brok vertrouwen helaas weinig progressie in klassering bracht. Zoals u weet bezet de ploeg momenteel de 11 plaats wat aan het eind van het seizoen een nieuwe stap omlaag inhoudt. Zover willen en durven wij niet te gaan.

Wat is er dan wel gebeurd? Ik kan u met groot plezier vermelden dat de groep in de winterstop lekker heeft doorgetraind om de conditie op peil te houden of zelfs te verbeteren. Interim-trainer Jan Karsten heeft zogezegd de broekriem strak aangetrokken en laat de spelers veel meters maken, zowel met als zonder bal. Een gegeven wat misschien in het begin van de competitie is onderschat. Bovendien probeert de trainer het voetbal terug te krijgen dmv het spelen van positiespelletjes met duidelijke opdrachten. Op deze manier komt er langzamerhand een bekend systeem terug in het elftal waar tot nu toe het eilandjesvoetbal overheerste.

Helaas kampt de selectie nog wel met een aantal pijntjes, waardoor niet iedereen evenveel uren heeft gemaakt. Maar het feit dat de inzet en beleving van de aanwezigen over het algemeen prima is, zal de trainers goed doen.

Komende zondag is de wedstrijd reeds afgelast, maar toch zal de selectie zich bijelkaar voegen voor een relaxte zondagstraining gevolgd door een gezellig samenzijn in de kantine. Onder het genot van een kop snert zal dan een kaartje worden gelegd of een dobbelsteen worden gegooid.

Kortom, met de sfeer is nog steeds niets mis en de vorm lijkt ook langzaam terug te komen. De komende maanden worden zeer belangrijk voor de vereniging en dat beseffen zowel spelers als begeleiders maar al te goed.

U kunt erop vertrouwen dat we voor de volle 100% ons best zullen doen om toch straks met een goed gevoel de zomerstop ingaan.

Groet
Aanvoerder Mark

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 25-05-2024
Ochtend
Monique/Alex Beerepoot
Middag
Lex Groot/Joeri Sluis

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Judith Leijen, 19-05 (52 jaar)
Rien Mohle, 19-05 (71 jaar)
Tim Groot, 22-05 (31 jaar)
Stephanie v/d Velde-Wolf, 22-05 (52 jaar)
Copyright © 2024 De Valken