valken/at D3-excelsior D3 (6-2)

Vanmiddag om 14:00 uur moesten de meiden van de D3 aantreden tegen Excelsior D3 uit Grootebroek.
Na 10 minuten gewacht te hebben op een kleedkamer, hebben gewacht. Konden we ons omkleden en ingooien op het veld.
Met maar liefst 4 wissels op de bank, en een super grote mascotte (michelle’s beer) kon er weinig misgaan tegen de opponent uit de streek.
Direct na het eerste fluitsignaal namen de meiden van D3 het heft in handen, en werd de tegenstander onder druk gezet. Wat na 10 minuten spelen in een 1-0 voorsprong resulteerde.Marjolein maakte dit eerste doelpunt, ook maakte Marjolein de tweede goal wat de 2-0 op het scorebord bracht.Nu was het de beurt aan Manon, die de 3-0 voor haar rekening nam. De meiden van Excelsior werden helemaal weggespeeld en dat resulteerde nog voor de rust in een 4-0 voorsprong voor Valken/AT D3, door een goal van Emma.Omdat Lotte haar doel schoon wist te houden was de ruststand 4-0.
Na de rust ging Albinia onder de lat en werd er weer vrolijk verder gespeeld,maar helaas wist Excelsior te scoren 4-1.
Nu moesten de meiden van de Valken weer komen, en dat deden ze dan ook Britt scoorde de 5-1.
Maar hier liet Excelsior het niet bij zitten en probeerde met een doelpunt nog wat terug te doen 5-2.
Vlak voor tijd maakte de maakster van het eerste doelpunt ook het laatste, Marjolein scoorde 6-2!!!!!