Zaalvoetbal weer zeer geslaagd

Zo, het zaalvoetbal seizoen zit er weer op voor de ‘veld-voetballers’ Al met al weer een verdomd goed geslaagd toernooi.

Alle sponsors (Club van 100, Polytechniek en Rabobank), organisatoren en medewerkers van harte bedankt voor het evenement. Zowel het Valken toernooi als het driebantoernooi was zeer geslaagd. Wat ik ervan gehoord en gezien heb hebben alle deelnemers ontzettend genoten.

Terugkijkend heeft de Valken een ijzersterk toernooi neergezet. Op een enkel team na (Paul met z’n WSW E2 mannen wat te sterk bij de eerste jaars E) werd bijna elke poule gewonnen door een Valken team.
Preciese uitslagen komen misschien nog in de uitkijk.
Maar dit geeft toch weer een goed gevoel voor de toekomst. Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst.

Voor komend weekend weer een programma op het veld, als de weergoden meewerken kunnen de nieuwe (en lopende) competities weer van start gaan.
Voor de indeling van de teams kan kijken op de KNVB site. zoeken op clubs, naar de ‘Valken (de)’. Daar staan alle teams.

Iedereen weer veel succes op het veld, en voor wat betreft de zaal, Sjaak en Hans hadden al weer zin in volgend jaar. Klasse jongens, nogmaals bedankt,

Corrr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 25-05-2024
Ochtend
Monique/Alex Beerepoot
Middag
Lex Groot/Joeri Sluis

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Julian Kunne, 18-05 (15 jaar)
Judith Leijen, 19-05 (52 jaar)
Rien Mohle, 19-05 (71 jaar)
Tim Groot, 22-05 (31 jaar)
Copyright © 2024 De Valken