Edwin verliest nipt met 8 – 9

Hallo, lekker weer weer, heerlijk om het veld op te gaan, geen vorst, weinig wind, droog alleen de zon liet het af weten. Maar goed je kunt niet alles hebben.

De D2, tot vandaag nog ongeslagen in 2006. De derde wedstrijd al weer, vandaag tegen Dindua D1. Een tegenstander welk door onbekende oorzaak bij ons is ingedeeld. Afgelopen najaar nog een gedegen tegenstander van onze D1, nu bij ons. Maar goed, we gingen het proberen. Heel lang konden we het bij benen, alhoewel Dindua absoluut de beste was kwamen ze niet verder dan een ruststand van 0-2.

We voetbalden aardig mee, maar zij waren vaak net een stapje eerder. De tweede helft liep alles anders. Geen idee waarom, maar niet lukte meer, we werkten er hard voor, maar alle afspraken werden vergeten.
Edwin kreeg er de tweede helft nog 7 om z’n oren. Hij had om 10.00 uur mee gedaan met de Valken D4, zij speelden thuis tegen West Frisia D5 en wonnen met 8 tegen 0.
Onze 0 tegen 9 viel dus voor Edwin net aan de verkeerde kant van de lijn. Maar Edwin, toch klasse dat je twee wedstrijden wilt spelen.

Volgende week uit tegen Grashoppers D2, een te kloppen tegenstander. Lekker trainen deze week, dan gaan het proberen.

groeten en plezierig weekend.

Corrr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 25-05-2024
Ochtend
Monique/Alex Beerepoot
Middag
Lex Groot/Joeri Sluis

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Maas Bouman, 26-05 (21 jaar)
Timo Kromkamp, 26-05 (16 jaar)
Jeanne Wagemans, 26-05 (19 jaar)
Dennis Groot, 27-05 (24 jaar)
Marike de Wit, 28-05 (18 jaar)
Copyright © 2024 De Valken