Punten voor de kampioenen, maar het gaat om 14:00

Drie duels beginnen zondag om 11 uur. 2 van deze duels voor onze titelkandidaten, beiden thuis. Het 4e ontvangt Kwiek 783. De Avenhorinezen staan er beroerd voor. Een 11e stek in een competitie van 12 is niet echt om naar huis over te schrijven. Valken staat onbedreigd bovenaan. 3 punten dus maar bijschrijven, aangezien de heenwedstrijd ook al 0-2 was.

De veteranen krijgen DWB op visite. Nummer 1 tegen nummer 9, verschil in punten 30, verschil in doelsaldo 65. Ook 3 punten, aangezien het eerste treffen tussen beide elftallen al 0-5 was.

Valken 2 kan hele goede zaken doen indien er komende zondag in Medemblik wordt gewonnen. MFC staat namelijk nog steeds onderaan, met 10 uit 17. Valken 2 staat 2 plaatsen hoger, 13 uit 15. Een overwinning betekent een gat van 6, die halen de zwartgelen dan nooit meer in. Dus het 2e weet wat te doen om het teleurstellende thuisoptreden van eerder dit seizoen (0-1) te herstellen.

Het laatste ochtendduel is voor de dames. Nog steeds terug te vinden op een keurige 2e stek. Tegenstander KGB is een nette middenmoder en won vorige week van Strandvogels met 1-4. Thuis werd het nipt 2-1 voor Valken, die dus wel scherp moeten zijn, want de drie punten worden niet kado gedaan.

Het middagprogramma begin voor Valken 3 en Valken 5 om kwart voor 1 op het eigen sportcomplex. Het 3e krijgt VVW 5 op bezoek. Vorige week geen duels gespeeld dus nog steeds Valken 3 op stek 10. VVW staat daar 1 positie boven. In 4 duels meer behaalden de Wervershovers 5 punten meer dan het 3e.

Valken 5 heeft andermaal een thuisduel op het programma. Nu dient Westfriezen 8 in het C-stadion aan te treden. Met slechts 2 overwinningen zijn de Zwagers de hekkensluiter in de competitie. De geelhemden wisten tot nog toe 2 duels te winnen, en u raad het inderdaad al: tegen Valken 5 won men met 3-2 in eigen huis. Tijd voor revanche dus.

Het belangrijkste duel van de dag, aanvang 2 uur, locatie De Rijp. Valken moet winnen, zoveel is nu wel duidelijk. Het gat met de concurrentie wordt anders onoverbrugbaar. Een overwinning zou de noodzakelijke aansluiting betekenen. Ook De Rijp moet zich dan opeens weer zorgen gaan maken. Misschien doen ze dat ook wel. De Rijp 2 had een duel tegen Egmondia 3 op het programma staan, maar dit duel is – om vooralsnog onduidelijke redenen – uitgesteld. Bij De Rijp is trainer Han Bergsma bezig aan zijn enige seizoen als opvolger van Mark Vis. Hij zal volgend seizoen opgevolgd door Zaandammer Edwin Bakker. Op 30 oktober wist Valken thuis met 3-2 van de withemden te winnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 25-05-2024
Ochtend
Monique/Alex Beerepoot
Middag
Lex Groot/Joeri Sluis

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Maas Bouman, 26-05 (21 jaar)
Timo Kromkamp, 26-05 (16 jaar)
Jeanne Wagemans, 26-05 (19 jaar)
Dennis Groot, 27-05 (24 jaar)
Marike de Wit, 28-05 (18 jaar)
Copyright © 2024 De Valken