Bibliotheek in nieuwe kantine De Valken

Sportvereniging zoekt boeken over voetbal en handbal
Bibliotheek in nieuwe kantine S.V. De Valken

Sportvereniging De Valken uit Hem gaat haar kantine de komende weken verbouwen tot de uniekste kantine van Nederland. Een kantine waar de jeugd zich voor en na een wedstrijd lekker kan ontspannen, waar de senioren hun tweede woonkamer treffen en waar bezoekers van de club zich in een sportieve ambiance bevinden. Nederland telt 2.500 sportkantines en na de verbouwing wordt de kantine van De Valken verreweg de meest unieke.

Onderdeel van de nieuwe kantine is een heuse bibliotheek met boeken, tijdschriften en ander leesmateriaal over voetbal en handbal. Daarvoor doet de vereniging een oproep om het huis op te ruimen en dit materiaal een mooi tweede leven te geven. Dus schenk De Valken haar bibliotheek, alles over deze sporten is welkom; oude Voetbal Internationals, Snelle Jelle, Max en Wouter, Hard Gras etc etc.

Al het materiaal wat u wilt schenken kunt u op twee manieren doneren. Tijdens openingstijden van de “oude” kantine kunt u ze daar inleveren. Ook kunt u De Valken bellen of mailen, waarna de spullen bij u worden opgehaald. In ieder geval is het leuk om de herkomst te weten en daarom het verzoek om in de binnenkant van de kaft te schrijven “Dit boek is gedoneerd aan De Valken door (NAAM)”. De kantine van De Valken is gelegen aan Koggeweg 45B te HEM. Wilt u het materiaal laten ophalen, dan kunt u bellen naar 0228 – 72 10 20 of mailen naar pdavidzon@quicknet.nl.

Al het materiaal krijgt een prominente plaats in de nieuwe kantine van De Valken. De nieuwe kantine wordt donderdag 25 mei (hemelvaartsdag) geopend. Voor meer informatie over de vereniging kunt u www.DeValken.com bezoeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 01-06-2024
Ochtend
Isabel/Milan Vonk
Middag
Luca Bleeker/Opvulplek

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Dennis Groot, 27-05 (24 jaar)
Marike de Wit, 28-05 (18 jaar)
Delano Bezuijen, 29-05 (20 jaar)
Wietse Sijm, 29-05 (32 jaar)
Charmaine Boon, 30-05 (33 jaar)
Rick Raven, 30-05 (35 jaar)
Loek Groot, 31-05 (30 jaar)
Nick Redeker, 01-06 (35 jaar)
Tim Stammes, 01-06 (25 jaar)
Copyright © 2024 De Valken