Valken 1 kan uw support gebruiken aanstaande zondag

In de geschiedenis van DeValken.com is het nog niet eerder voorgekomen dat alle seniorenelftallen hun wedstrijd wisten te winnen. Vorige week was het dan eindelijk zo ver, echter: Het huzarenstukje van zal deze week niet herhaald worden. Valken 4 is namelijk vrij… Voor de overige 6 elftallen hopen we natuurlijk weer op het beste, voornamelijk bij het traditionele slotduel van de dag.

Twee duels beginnen om elf uur. Het 3e moet naar Onderdijk om partij te bieden aan Strandvogels 3. De kunstgrasbespelers verloren vorige week met 4-0 van Kwiek 2 en zijn momenteel terug te vinden op plaats 7. Valken staat nu 10e maar speelde als bekend een fors aantal wedstrijden minder. Eerder dit seizoen werd het in Hem 1-3 voor de bezoekers.

Ook de veteranen spelen ‘s-ochtends. Zij krijgen bezoek van Twisk. De oranjehemden staan 4e en zijn na Always Forward 2 de best of the rest. Valken en Fortuna Wormerveer zijn nog steeds ongenaakbaar. Valken kreeg in 15 gewonnen duels nog maar 6 tegendoelpunten te incasseren. Fortuna scoorde in evenveel duels maar liefst 98 maal, een gemiddelde van ruim 6.5 per wedstrijd.

Het ziet er naar uit dat Valken 2 zich vorige week veilig heeft gespeeld met de 0-2 overwinning op nummer laatst MFC. Het gat met nummer 11 LSVV en MFC is respectievelijk 5 en 6 punten. Tegenstander Kolping staat bovenin en kan nog steeds kampioen worden, al is de achterstand van 6 punten wel groot. Valken zal goede herinneringen hebben aan de heenwedstrijd. Bij Kolping werd het 1-2.

De helden krijgen om kwart voor 1 bezoek uit Nibbixwoud. SEW 6 (8e) zal proberen Valken 5 (7e) op de ranglijst voorbij te gaan. Hiervoor moeten ze wel winnen. Valken behaalde met een duel minder gespeeld 1 punt meer dan SEW. In Nibbixwoud werd het eerder dit seizoen 3-3.

De dames kunnen opeens weer kampioen worden! Door het gelijke spel van Koedijk bij Strandvogels is het aantal verliespunten van Koedijk gelijk aan dat van Valken. Valken heeft een minder doelsaldo dus moet men naast winnen bij Koedijk ook hopen dat de noord-Alkmaarders nog ergens een steekje laten vallen. Valken dient echter zelf ook te blijven winnen, te beginnen zondag om 2 uur in Medemblik tegen MFC. Zijn staan momenteel 6e met 28 uit 17, 14 punten minder dan Valken. Thuis werd het in een spectaculair duel 5-3 voor Valken.

En dan het duel van de dag. Valken kan op een veilige stek terecht komen indien men weet te winnen van Andijk. Na de afgetekende 0-6 van vorige week in en tegen De Rijp moet het zelfvertrouwen gegroeid zijn. Tel daarbij op de overwinning in het openinsduel van de competitie in en tegen Andijk (3-4 na 3-0 achterstand) en het moet kunnen lukken. Bij winst STIJGT Valken MET STIP van plaats 12 naar de VEILIGE 10e stek! Komt Valken allen aanmoedigen, ze kunnen het gebruiken in het slot van deze competitie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 01-06-2024
Ochtend
Isabel/Milan Vonk
Middag
Luca Bleeker/Opvulplek

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Dennis Groot, 27-05 (24 jaar)
Marike de Wit, 28-05 (18 jaar)
Delano Bezuijen, 29-05 (20 jaar)
Wietse Sijm, 29-05 (32 jaar)
Charmaine Boon, 30-05 (33 jaar)
Rick Raven, 30-05 (35 jaar)
Loek Groot, 31-05 (30 jaar)
Nick Redeker, 01-06 (35 jaar)
Tim Stammes, 01-06 (25 jaar)
Copyright © 2024 De Valken