Goednieuwsshow ultiem vervolg, weer alles gewonnen!

Het gaat weer goed met De Valken!

Valken 1 verdient met hard werken 3 o zo noodzakelijk punten in het (inhaal)thuisduel tegen Andijk. Met 1-0 worden de Andijkers verslagen. Matchwinner is Mark Dop. Koud in het veld maakt hij de beslissende treffer.

Valken 2 wint ook opnieuw en lijkt zichzelf nu helemaal safe te hebben gespeeld. Met 2-1 wordt Kolping Boys naar huis gestuurd. Man of the match hier is Dolph Karel met 2 goals… als laatste man!

De helden winnen opnieuw in eigen C-stadion. Met een eigen scheidsrechter wordt het duel gespeeld tegen SEW 6. Na 90 minuten spel staat er een keurige 5-3 stand op het scorebord, na een 3-2 ruststand. Alle goals werden voor Valken 5 gemaakt door linksvoor Dennis de Wit. Hij nestelt zich op de topschuttersranglijst nu naast Zeger Davidzon.

De veteranen gaan door met wat ze het hele seizoen al doen: winnen. Met 5-1 worden de veteranen van Twisk terug naar noord-Westfriesland gestuurd.

Valken 3 wint in Onderdijk ook! Tegen het altijd lastige Strandvogels 3 wordt er met een ware korfbal-uitslag van 5-6 gewonnen. Ruststand aldaar was 4-5.

En tenslotte ook de dames: Zij blijven meedoen om de titel. In een slecht duel in Medemblik worden de MFC-dames met 1-2 verslagen. Doelpuntemaaksters aan Hemmer-zijde: Myra Charlier en Gesina Bertrand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Guusje Lakeman, 12-07 (12 jaar)
Wilco Kenter, 13-07 (40 jaar)
Jort Besseling, 14-07 (18 jaar)
Jinde Bos, 15-07 (14 jaar)
Rein Groot, 15-07 (21 jaar)
Copyright © 2024 De Valken