Mooi score bord voor de D2

Hallo leesbopper,
Eindelijk een lekker temperatuurtje om te voetballen op de nog wat gelige velden.
Vanmorgen om 9.15 uur was het al een drukte van jewelste rond het Valkenterrein. Zowel de D2 als D4 stonden op het punt te vertrekken naar Enkhuizen. D4 naar Westfrisia en wij naar Dindua, gelukkig een stuk dichterbij.
De eerste wedstrijd in januari tegen Dindua was duidelijk. De D1 van Dindua is door een foutje bij de KNVB per abuis bij ons ingedeeld, terwijl ze in de najaarscompetitie nog bij de V D1 stonden. Thuis hielden we lang de nul, maar toen het eenmaal 0-1 werd liepen ze snel uit naar een uiteindelijke 0-9.
Vandaag dus de uitwedstrijd. Op voorhand dus weer een ongelijke strijd, maar niet getreurd, we hebben, na de goede overwinning van vorige week er weer lekker zin in. Ook nu wisten we tot de 17e minuut Dindua op de nul te houden, we kregen zelfs een paar kansjes op een voorsprong. Helaas kregen we binnen enkele minuten echter 2 goaltjes aan de verkeerde kant van de keeper. Ach dacht ik, ruststand 2-0 helemaal niet verkeerd. Totdat, 3 – 4 – 5 – 0 achter elkaar erin gingen, dat viel ff tegen. Een ruststand van 5-0, toch wel weer pittig. Het viel op, tijdens de rust was er echt berusting. Er werd bijna geen woord gezegd. Na nog wat oppeppende woorden gingen we vol goede moed het veld op. We speelden op het A-VELD en daar staat, jawel een scorebord. Die stond keurig op de 5 – 0, daarna 6, 7, 8, 9, en gelukkig weer op 0. Klasse jongens, 5 minuten voor tijd nog steeds 0 tegen 0. Jammer genoeg viel de laatste minuut toch nog die tegen goal, zodat op dat scorebord toch die hatelijke 1-0 kwam te staan.

Maar goed, na de wedstrijd was de moed niet al te veel gezakt, ondanks de drie zieken hebben we ons karig verweerd. Ze zijn gewoon een tikkie beter, tis nie aars.
Volgende week geen competitie i.v.m. het 4 tegen 4 toernooi van de KNVB. Ik zal proberen een oefenpotje te regelen.