A1 junioren ondanks goed voetbal verloren!!

2 april 2006, buiten jaagt de wind langs het huis en de regen komt met bakken uit de hemel. Achter in de tuin liggen megaplassen en rond 9 uur verschijnt op de Valkensite de afgelasting van het 3e en even later wordt bijna alles afgelast, maar niet de A1 junioren (en het 5e!). Dus verzamelen om 10.30 op het parkeerterrein om af te reizen naar het nieuwe complex van VVW te Wervershoof om daar de koploper te treffen. En werkelijk niets is teveel gezegd want het is een prachtig complex en nog mooier was het A – veld want dat lag er bij als een biljartlaken en men kon er bij wijze van spreken met sokken overheen lopen!! Om 11.30 uur de aftrap onder leiding van, met alle respect, een stokoude man die, naar later bleek, een geweldige thuisfluiter bleek te zijn. Vanaf de aftrap een fel Valken die de thuisploeg niet liet voetballen en wij zelfs brutaal de kansen kregen. En in de 8e minuut was het raak door een mooi schot van Merijn v Vlimmeren 0-1. Het publiek was daar niet blij mee en liet dat dan ook verbaal weten door alle beslissingen tegen te spreken en da scheids was daar gevoelig voor want in het vervolg van de wedstrijd hebben we werkelijk niets meer mee gekregen. Tot 5 minuten voor rust waren we heer en meester, maar dan toch een vervelend moment waarbij onze keeper de bal liet glippen en de spits van VVW er als de kippen bij was om de 1-1 in te tikken!! Uiteraard een naar moment en de koppies gingen even hangen waar VVW dankbaar gebruik van maakte en de 2-1 en 3-1 op de slofjes hadden maar even zoveel keer lukte het ze niet dus was de ruststand 1-1. Geen thee maar in de 14e minuut van de rust alsnog een rondje limonade. In de tweede helft vond ook de scheids dat VVW kampioen moest worden en floot werkelijk alles in ons nadeel, maar VVW was wel de betere ploeg en tot aan de 83e minuut hielden we stand en dan komt toch het geluk van een koploper naar voren want een totaal mislukte voorzet werd door de wind gedragen en de bal dook over onze keeper heen in het verste kruis: 2-1. De laatste minuten werden uitgespeeld en ondanks het nipte verlies heerste er een goed gevoel over het vertoonde spel en ik ben het daar geheel mee eens!