D2 neemt revance op de Grasshoppers D2

Uit, 60% balbezit, veel op de helft van de tegenstander en toch 1-0 verliezen. Dat moest vandaag rechtgezet worden.

Deze week op de training, veel positie spel en veel afwerken op de goal gedaan.
En zie daar. De wraak was zoet. na een rust stand van 2-0 werd er vandaag met liefst 7 – 0 gewonnen door een hard werkend team.
De mannen waren tot op het bot toe gemotiveerd, in het begin ook tot op het bot toe koud, (Jesper nog het meest), maar de kou was snel weg toen de wedstrijd begon. De regen stopte, een vaal zonnetje kwam alle ingredienten voor een mooie pot voetbal. Het voordeel van een wat mindere tegenstander is dat gelijk alles goed gaat, er komt ruimte om te voetballen, gelijk zie je dan dat het gerust wel in zit. Ze willen wel, het moet wel eens lukken.

Nou dat ging dus prima. Iedereen zat goed in de wedstrijd en bleef knokken tot de laatste minuut.

Maandag gaan we weer trainen, we willen koste wat kost de 3e plek, misschien zelfs de tweede plek pakken deze competitie.
Woensdag gaan we oefenen tegen de Valken D4.

En morgen uiteraard allemaal naar de VALKEN 1.