Spartanen 5 – Valken 3 (1-0)

Aangekomen op het sportcomplex van Spartanen te Wognum bleek dat er 9, ja u leest het goed NEGEN veldspelers en geen doelman aanwezig waren.

Na enig overleg werd besloten Wilfried Laan op doel te zetten aangezien hij dat wel eens meer verdienstelijk heeft gedaan.

Na 10 minuten spelen en een getacklde Frank Hand in de zestien lag de bal zowaar op de stip.

Ze zeggen neem hem nooit zelf, maar dat ging hier niet op. Frank nam de bal op de slof maar bleek vergeten de doos van zijn schoenen te hebben gehaald en de bal hobbelde naast. Had leuk geweest als je met 0-1 voor had gekomen. Na 45 minuten spelen stond de brilstand nog op het scorebord. Dit door goed verdedigend werk en vele reddingen van doelman Laan.

In de 2e helft ging het ook weer prima met af en toe kansen voor de Valken. Helaas werd het toch nog 1-0 voor de thuisploeg wat tevens de uitslag is. Maar de complimenten voor de 9 spelers die zijn komen opdagen. Hard gewerkt als team zonder uitzonderingen. Chappeau.