C1 walst ook over RKEDO heen

C1 wint

Haalden we vorige week al flink uit tegen Zwaagdijk(6-0), vandaag was het weer feest in Hem. De C- junioren van RKEDO werden met 9-0 naar huis gestuurd.
Valken kreeg al in de eerste minuten kansen, maar het venijn ontbrak nog om deze kansen te benutten.Na 8 minuten viel de eerste goal(Ron) en daarna ging het snel: Sam 2-0 , Tijmen 3-0, Erwin 4-0 en Ron 5-0, ook de ruststand.
In de 2e helft een minder fel De Valken, dat wel voldoende kansen kreeg, maar door te weinig scherpte deze verprutste. In de laatse periode werd de score toch nog aardig opgevoerd door Francisco, Erwin, Tijmen en weer Ron, eindstand 9-0.
Aanstaande donderdagavond, aanvang 19.00, spelen we tegen Dindua, dat dan kampioen kan worden. Wanneer we net zo goed spelen als in Enkhuizen, zal dat zeker niet gebeuren.