C1 kansloos tegen Dindua

De C1 had een paar goede wedstrijden achter de rug en leek gemotiveerd te zullen starten tegen koploper Dindua. Helaas was dit niet het geval en begon De Valken veels te slap aan dit duel, Dindua deed hetzelfde en kon toch door het betere voetbal de wedstrijd dicteren. Valken kreeg kansen via Tijmen en Erwin , Tijmen was niet scherp genoeg en Erwin scoorde wel , maar het doelpunt werd afgekeurd vanwege buitenspel. Dindua deed het beter en wist twee keer het net te vinden in de eerste helft.
Na rust kreeg Ron een mooie kans, maar de( weer) uitblinkende Ron schoot tegen de keeper op.
Na deze gemiste kans was het eigenlijk gebeurd met De Valken, Dindua heerste en wist de voorsprong uit te bouwen naar 6-0.
Jammer, dat we in wedstrijden waarin het echt moet gebeuren, te weinig lef en gedrevenheid tonen, een feit dat ons veel punten heeft gekost.Laten we de resterende wedstrijden lekker gaan voetballen, dan eindigen we toch nog wel bij de eerste vier.