4 paasduels komend weekeind, Valken 2 gaat dubbel

Komend paasweekeinde staan er 4 seniorenduels op het programma. Valken 2 komt tweemaal in actie, de eerste keer paaszaterdag om 17:00. Ze ontvangen dan ZAP 2. De Breezanders staan bovenin de middenmoot, daar waar Valken het met een plek onderin moet doen. Een overwinning zou Valken doen stijgen naar de 8e positie op de ranglijst. Echt veel zelfvertrouwen uit de heenwedstrijd zal er niet zijn, getuige de 5-0 nederlaag die het 2e eerder dit seizoen leed.

Ook 2e paasdag komt het 2e eveneens thuis in actie. Dan ontvangen zij om half 12 Vios-W 2 uit Warmenhuizen. Een duel der lage middenmoters, Vios staat maar 1 plaats hoger dan Valken. Ook in dit eerste duel wist Valken geen punten mee naar huis te nemen: 4-1 voor de thuisploeg.

Dan om 12 uur de volgende 3 punten voor Valken 4. Zij krijgen bezoek van JVC 6. Na de uitschakeling van KGB vorige week kan eigenlijk alleen Berkhout 3 in theorie nog wat aan het naderende kampioenschap van het 4e doen. De achterstand van de NoordWest-Horinezen is echter al 4 punten, met een wedstrijd meer gespeeld. JVC vinden we terug op stek 8 met 14 punten uit evenveel duels. Valken behaalde er 45 uit 16. Het uitduel was met 1-3 een prooi voor Valken.

Het laatste duel van paasmaandag is voor Valken 1 wanneer zij het inhaalduel tegen Always Forward gaan spelen. De belangen zijn duidelijk, ondanks de 3 laatste overwinningen op rij is Valken nog lang niet zeker van lijfsbehoud. Komende zondag kan een hele grote stap gezet worden bij winst want: De Rijp speelt tegen HSV Sport 1889. Minimaal één van die ploegen gaat punten verspelen (laten we hopen op HSV Sport). Mocht Sport verliezen en Valken winnen, dan bedraagt het gat 4 punten met 2 duels te gaan. Het is trouwens gewoon zaak om niet naar anderen te kijken en zelf te winnen. Bij winst heeft Valken alles in eigen hand dus daar moet men vanuit gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Aaron Broersen, 17-06 (13 jaar)
Niels Laan, 17-06 (31 jaar)
Manon Bregman, 20-06 (22 jaar)
Riva Laan, 21-06 (19 jaar)
Copyright © 2024 De Valken