DE VALKEN – HSV Sport 1889

Zondag 23 april 2006 – aanvang 14:00 uur

Wij heten u van harte welkom op ons sportcomplex De Drieban voor de thuiswedstrijd tegen HSV Sport 1889
uit Hoorn in de vierde klasse B KNVB.

De wedstrijd tegen Always Forward leverde ons niet de gewenste drie punten op en staan wij tezamen met onze tegenstander HSV Sport 1889 en Grashoppers met 21 punten uit 20 wedstrijden nog steeds in de degradatiezone. Wij verloren in een matige wedstrijd met 2-3 van Always Forward, een ploeg die zich in de tweede helft alleen maar bezig hield met anti-voetbal. De scheidsrechter liet lang doorspelen, echter de gelijkmaker bleef ook in de blessuretijd uit.

De kampioen van dit seizoen wordt hoogstwaarschijnlijk Spartanen uit Wognum terwijl Spirit’30, Andijk en VVS’46 in de na-competitie zullen gaan uitkomen.

Vandaag weet iedereen inclusief West Frisia DP waar hij aan toe is na dit allesbeslissende duel van het seizoen 2005/2006. Wij verwachten dat de spelers alles zullen doen om de drie punten in Hem-city te houden. Dit alles natuurlijk met de steun van onze (jeugdige) supporters.

Volgend seizoen zien wij u graag weer terug langs de lijn in de vierde klasse KNVB!

Wij wensen u een sportieve en spannende wedstrijd toe.