Er worden punten genoeg verwacht

Maar indien in het laatste duel 3 punten worden gehaald en de rest verliest, tekent De Valken ervoor.

Het leeuwendeel van het programma van komende zondag speelt zich af op het eigen sportcomplex aan de Koggeweg. Slechts Valken 2 en 3 dienen de punten buitenshuis te halen.

Het 2e is inmiddels veilig en kan proberen de resterende 2 duels tegen LSVV en KGB proberen een plaatsje te stijgen. Teven LSVV moeten 3 punten kunnen worden behaalt, de Langedijkers / Scharwouders staan helemaal onderaan en kunnen zich opmaken voor degradatie. Thuis won Valken 2 al met 5-0 van de geel-blauwen.

De duels om 11 uur zijn thuiswedstrijden voor de veteranen en de dames. Na de 0-0 tegen concurrent Fortuna van 2 weken terug is Valken bijna kampioen. Met de 3 naderende punten tegen Berkhout (11e van 12) heeft men nog maar 3 winstpartijen en een gelijkspel nodig. Uitwedstrijd, maar weer eens de 0 voor Valken achterin: 0-3.

De dames zijn nog steeds in een sportieve strijd met Koedijk Da. 2. Inzet: het kampioenschap. Beiden verloren dit seizoen 9 punten, Koedijk in een wedstrijd meer. Tegenstander Kolping Boys staat momenteel op een keurige 5e stek, met uitzicht op plaats 4. Eén van de drie verloren duels van Valken dit seizoen speelde men tegen Kolping. In Alkmaar werd het 3-0.

Oosthuizen 3, tegenstander van Valken 3 komende zondag is nog steeds in Valken’s vizier. De gastheren speelden 4 wedstrijden meer en bezitten 5 punten meer dan Valken. Een evt. overwinning voor Valken 3 zal het verschil al minder kunnen maken en de achterstand is dan helemaal overbrugbaar. Men kan van de wit-zwarte formatie winnen, zo bewezen ze eerder dit seizoen thuis al, toen werd het 4-3.

Valken 5 krijgt om kwart voor 1 weer de kans om het seizoenstotaal op te schroeven tot boven de 30 punten. Momenteel staan de helden 5e, maar de 4e stek is inzicht. Eerst zondag dan maar eens winnen van VVW 7, waar het in Wervershoof al 1-4 voor Valken 5 werd. Zal het Valken 5 lukken om voor de 5e maal op rij niet te verliezen? Sterker nog, wordt het vijfmaal winst op een rij?

Valken 4 kan vanaf 1 uur een begin maken met het behalen van de officieuze titel. Berkhout staat 2e achter Valken 4. De gasten behaalden in 18 duels 44 punten, 4 minder dan Valken die ook nog eens een duel tegoed hebben. Wint Valken dan is het gat 7 punten en speelt Berkhout nog 3 duels. Vandaar de officieuze titel bij een overwinning van Valken. Waakzaamheid is echter geboden want in Berkhout won de thuisploeg eerder dit seizoen met 2-0 en bezorgden zij Valken 4 het enige puntverlies tot nog toe.

Moet het nog vermeld worden? Aanvang 2 uur, Valken 1 – HSV Sport 1889 1. De belangen zijn duidelijk, meer zeggen we niet. 13 november won Sport in Hoorn met 2-1. TIJD VOOR REVANCHE EN EEN VOORSCHOT OP LIJFSBEHOUD

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Zavano Felomina, 26-07 (19 jaar)
Dion Bouwman, 27-07 (20 jaar)
Bry? le Blanc, 29-07 (21 jaar)
Nomi Stheins, 29-07 (19 jaar)
Lieke de Wit, 29-07 (15 jaar)
Anne de Groot, 30-07 (29 jaar)
Copyright © 2024 De Valken