Slecht C1 wint toch

C1 wint

Valken C1 wint van VVW na een een slechte wedstrijd, viel het in de eerste helft nog wel mee, 4-2, in de tweede helft had De valken niet te klagen over de uiteindelijke eindstand 4-3.

Valken begon sterker dan VVW, dat op buitenspel speelde en daar kon Valken tekort van profiteren, het ontliep de buitenspelval te weinig, bij wat meer inzicht had de ruststand veel hoger kunnen uitvallen. Alexander scoorde 1-0, Ron 2-0, Vincent 3-0. VVW kon daarna eindelijk iets terugdoen 3-1 en Frans maakte vlak voor rust 4-1.
Na rust een veel sterker VVW, dat in feite De Valken op allerlei manieren de baas was: feller in de duels, beter veldspel, agressiever en fysieker aanwezig. De Valken keek teveel en deed veel te weinig, met name in positioneel opzicht. VVW kwam gelukkig niet verder dan 4-3, voordat de goed fluitende Theo Hofland afblies.