Het einde nadert

De veteranen naderen het kampioenschap. De nipte zege van vorige week betekent gewoon weer 3 punten voor de mannen. Maar ja, ook Fortuna blijft winnen (ook nipt) dus het is nog niet beslist. Komende zondag gaat Valken naar ’the best of the rest’, Always Forward 2. De Horinezen winnen ook nagenoeg alles, op de duels tegen de top 2 na.

Half twaalf thuis: Met nog 1 duel te spelen is Valken 2 veilig en mag het proberen nog keurig 7e te worden. Dat zal lastig worden want de tegenstander is KGB 2, dat op de 2e stek staat. Valken 2 staat nu op 25 punten uit 21 wedstrijden, vooral na de winterstop heeft men uitstekend gepresteerd.

Na het gelijkspel van vorige week tegen Kolping Boys moeten de dames even pas op de plaat maken aangaande aanspraak op de titel. Het kan nog steeds, maar het zal niet makkelijk worden. Komende zondag dient er in ieder geval in Egmond-binnen gewonnen te worden van St. Adelbert, dat momenteel op de 10e stek staat. De heenwedstrijd leverde 3 punten op dankzij een 5-1 overwinning. Aanvang in Egmond: 12 uur.

Om kwart voor 1 worden er vervolgens twee thuisduels gespeeld. Valken 3 – Schellinkhout 3 en Valken 5 – Blokkers 11. Valken 3 staat dan weliswaar 10e, vooral het aantal gespeelde minder duels geeft die positie aan. In alles blijkt dat het 3e een prima middenmoter is in hun klasse. Komende zondag moeten er 3 punten kunnen worden behaald als het onderaan bungelende Schellinkhout op bezoek komt. De gemeentegenoten behaalden in 16 duels nog maar 5 schamele punten. Vooral de defensie is een zwakke schakel in het elftal.

Valken 5 kan zondag een poging doen om nog 4e op de ranglijst te worden als Blokkers langs komt. De namaak Horinezen staan nog wel 3e maar zullen worden ingehaald door Spartanen. Het verschil met Valken 5 is 5 punten, maar de helden speelden 2 duels minder. In Blokker verloor Valken 5 met 4-2, dus er valt wat recht te zetten.

De 1e kampioen, Valken 4 speelt zondag om half 3 nog een duel tegen Zouaven 8, voor den kat haar … ’t Valt te hopen dat het 4e met een zo hoog mogelijk aantal punten eindigt om een waardig kampioen te zijn. Vooral de defensie (slechts 1 goal per wedstrijd tegen) blijkt de succesfactor bij Valken 4.

Het een na laatste duel, VVW 1 – Valken 1, begint in Wervershoof om 2 uur. Bij een puntje is Valken veilig. er is genoeg over gezegd en geschreven dus zet hem op mannen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Joey Boon, 23-06 (23 jaar)
Jeffrey Ruitenberg, 25-06 (30 jaar)
Isa Stosz, 25-06 (21 jaar)
Nordin van der Werff, 27-06 (17 jaar)
Copyright © 2024 De Valken