D2 sluit goed af

Vanavond, maandag 22 mei, de laatste training van de D2.
Nog even lekker trainen en gein maken. Het werd een mooie gezellige en toch ook weer fanatieke afsluiting van een voetbal jaar.

De start wat moeilijk voor de jongens. Voor enkelen het eerst in de D’s. Dus op het grote veld en voor anderen een jaar in een totaal ander team. Een mengelmoes van ervaren D’s naast talentvolle jonge gasten uit de E’s.
Van begin af aan klikte het goed. Alhoewel het even duurde voordat de juiste plekken werden gevonden. De resultaten waren wisselend m.n. de najaarscompetitie was matig qua resultaten. Alle oefenwedstrijden tussen door gingen met winst de boeken in, maar de competitie bleef stroef gaan.
De voorjaars reeks was een stuk beter. verschillende winstpartijen en de verliespartijen die we hadden waren geen kansloze missies (op dindua na dan)
Door het jaar heen hebben 29 wedstrijden gespeeld waarvan er 19 veloren gingen, 9 winst en 1 keer gelijk. (geen slecht gemiddelde voor 7 maanden voetbal)
Een groot compliment naar de groep. Ondanks de matige resultaten werd er goed getraind, de opkomst was top, 2 x in de week, ga er maar aan staan.

Jongens, ook nog langs deze weg, hartstikke bedankt voor jullie enthousiasme. Door het jaar heen hebben we lekker veel lol met elkaar gehad.
Ik wens de jongens die over gaan naar de C-junioren heel veel succes, de jongens die in de D’s blijven veel succes. jullie starten komende maandag met de nieuwe groep. Lekker knokken voor jullie plek volgend seizoen in de D1 of D2.

Groeten en nu alvast een heeeeeel prettige (voetbal) vakantie….

Corrr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 25-05-2024
Ochtend
Monique/Alex Beerepoot
Middag
Lex Groot/Joeri Sluis

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Stephanie v/d Velde-Wolf, 22-05 (52 jaar)
Maas Bouman, 26-05 (21 jaar)
Timo Kromkamp, 26-05 (16 jaar)
Jeanne Wagemans, 26-05 (19 jaar)
Copyright © 2024 De Valken