Komende zondag wel een volledig programma?

Valken 5-1 mag om 11 uur proberen het Gatarode cup nog enige glans te geven. Na 2 vrij kansloze nederlagen valt er voor de helden geen eer meer te behalen. Tegenstander zondag is HSV 9 uit Heiloo, volgens de spelers van FC Uitgeest (tegenstander afgelopen dinsdag) kan zelfs Valken 5-1 hier van winnen, dat zal dan wel weer niet. Bij de helden ontbreken er vooraf alweer een aantal personen: Jos is geblesseerd uit het doordeweekse duel gekomen en mist sowieso dit duel, Pogo is verhinderd, evenals Mark en Ivo.

Om half 12 speelt Valken 2 zijn 2e duel in de competitie. Na de 4-2 nederlaag tegen Ado ’20 4 uit Heemskerk werden er toch positieve geluiden ontvangen vanuit het 2e, dat belooft dus wat. Ilpendam 2, dat om half 12 op bezoek komt, behaalde in de thuiswedstrijd tegen het Amsterdamse OSV 2 een punt door met 1-1 gelijk te spelen.

Dichterbij huis is de tegenstander van Valken 3. Zij moeten in Abbekerk op bezoek bij ALC 2. ALC wist tegen Spartanen 3 met 1-0 te winnen dus het kan nog wel eens een lastig karwei worden voor de promovendus Valken 3.

Ook de dames spelen in bekerverband een duel. Zij spelen – net als het 3e – om 12 uur in Blokker tegen de plaatselijke meiden. Na de winst op Woudia is er voor de meiden nog alle kans om door te gaan. Samen met Andijk hebben ze 4 punten. Een grote overwinning kan zomaar de poort openen naar ronde 2, maar Blokkers zal ongetwijfeld haar vrouwtje staan, zoals ze dat in competitieverband ook doen.

Het slotduel van de dag is voor Valken 1. Zij spelen om 2 uur tegen de koploper in Opmeer: Grasshoppers. Koploper, omdat de groenhemden als enige een duel wisten te winnen in de competitie. Valken’s duel werd vorige week afgelast. Valken gaat in ieder geval met een overwinning op zak naar Opmeer, ondanks dat het duel van dinsdag tegen Wherevogels werd gestaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Aaron Broersen, 17-06 (13 jaar)
Niels Laan, 17-06 (31 jaar)
Manon Bregman, 20-06 (22 jaar)
Riva Laan, 21-06 (19 jaar)
Copyright © 2024 De Valken