D1 knokt zich naar dikverdiende overwinning

Voor de beker, de derde wedstrijd al weer. Twee keer uit gespeeld, twee verloren (Woudia 5-1, KGB 1-0) Nu de laatste beker partij, thuis tegen HSV Sport D1.

Op donderdagavond, een mooi zonnetje aan de hemel, veel drukte op het Valken terrein, 3 wedstrijden veel trainingen, wat wil je nog meer. Uiteraard een mooie partij voetbal.
Nu, die kregen. Met een debuterende keeper RENS Veken, die een heel goed debuut maakte, gingen we de strijd aan.
In het begin had HSV het betere van het spel. We zijn nog wat te zenuwachtig en te onrustig aan de bal. Na een kwartier kwamen we verdiend op 0-1 achter. Na enkele omzettingen in het veld ging het al iets beter. We konden de Geelhemden ver van de goal houden en als ze er doorbraken stond Rens op de goede plek.
De tweede helft had een ander gezicht. Nog wat wisselingen gaf meer rust in het spel en er werd KEIHARD gewerkt door iedereen. Na enkele goede kansen ging na ruim een kwartier eindelijk de gelijkmaker erin, en prompt daarboven op kwam de 2-1 op het bord. Daarna had de voorhoede zelfs nog kansen om de score uit te bouwen en er werd er achterin geen kans meer weggegeven.

Klasse jongens, door hard werken werd de overwinning in Venhuizen gehouden. Een heel mooie overwinning.

A.s. zaterdag oefenen we thuis tegen WESTFRIEZEN D1, een team wat in de eerste klasse speelt. We gaan het weer proberen.