D1 ruim langs de Zouaven

Zo, de eerste punten zitten in de tas. Eindelijk de competitie van start, na de oefenpotjes en de drie wedstrijden in de bekerstrijd ging het nu echt van start.

Op de fiets naar Grootebroek voor een bezoek aan de Zouaven D4. Een beetje vreemd dat dit team in de tweede klasse speeld, ze hebben bij ons de poule niet veel in te brengen denk ik.
Al met de rust hadden we de ‘zekere’ win stand van 0-5 te pakken, we hoefden lang niet het onderste uit de kan te halen. De tegenstander was te zwak om er een mooie strijd van te maken, dit heeft tevens tot gevolg dat je zelf ook niet lekker kunt spelen. Er werd veel te weinig ‘gevoetbald’. Na de rust hadden we de opdracht wat meer samen te spelen, tik ze maar weg. Dit werkte echter helemaal niet. er ging niet veel goed meer deze helft. De laatste tien minuten prikten we er nog 3 bij. dit resulteerde dus wel in een mooie 8-0 overwinning.
Ik moet wel zeggen dat de goals stuk voor stuk heel mooi waren, Robert 2, Pim 2, Rick 2 en Remon en Bart D. zorgden hiervoor.

ALTIJD MOOI OM VAN de zouaven te winnen, maakt niet uit hoe,

IEDEREEN NOG VEEL ACCES PLEZIER.

Corrr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Jesse de Wit, 22-06 (22 jaar)
Joey Boon, 23-06 (23 jaar)
Jeffrey Ruitenberg, 25-06 (30 jaar)
Isa Stosz, 25-06 (21 jaar)
Copyright © 2024 De Valken