Slechts 4 duels

Geen programma voor de dames, Valken 4 afgelast, derhalve een beperkt seniorenprogramma.

Dat programma begint om 10 uur als de veteranen in Spierdijk aan de aftrap dienen te verschijnen tegen St. George. De Spierdijkers wisten, net als Valken hun eerste duel te winnen. Uit in de West-Beemster werd het tegen WBSV 0-1. Te samen met de eeuwige concurrent Fortuna Wormerveer zijn Valken en St George nog de enige ploegen zonder puntverlies.

KGB 6 ontvangt om half 12 Valken 3. Het 3e had zijn eerste optreden een stapje hoger toch anders voorgsteld. Thuis werd er namelijk verloren van Spartanen 5. KGB won zijn eerste duel wel, met 1-3 werd DWB 3 verslagen.

Voor het derde duel reist Valken 2 af naar Beverwijk alwaar DEM 3 om half 12 gereed zal staan. Tesamen met SVA 2 staan zij bovenaan met 1 punt meer dan Valken, EVC 3 en FC Den Helder 3. EVC speelde nog maar 2 duels. Wat bij Valken vooral opvalt is de toename van het scorend vermogen. Dat heeft DEM ook dus het kan wel eens een doelpuntenfestijn worden.

Tenslotte om 2 uur een zwaar duel voor Valken 1. Zij moeten uit naar VVW op het nieuwe sportcomplex de Westrand. De Wervershovers wonnen de eerste 2 gespeelde duels, thuis met 3-2 van Oosthuizen en uit bij De Rijp met maar liefst 0-5. Valken staat na de knappe 2-3 en de onverwachte 0-2 thuis tegen ALC in de middenmooit op stek 5.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Jesse de Wit, 22-06 (22 jaar)
Joey Boon, 23-06 (23 jaar)
Jeffrey Ruitenberg, 25-06 (30 jaar)
Isa Stosz, 25-06 (21 jaar)
Copyright © 2024 De Valken