D1 pakt wederom volle winst

Uit naar ANDIJK D1.
Dat was de wedstrijd die vandaag op de agenda stond. We hebben nog niet veel ervaring met Andijk. Ondanks dat de meesten van het team 1e jaars waren keken we letterlijk toch tegen ze op. Ik weet niet wat de jeugd buiten Venhuizen te eten krijgt. ‘WIJ’ blijven altijd klein.

Van het begin af aan hadden we onze handen vol aan de de drie spitsen. Ze zijn razendsnel en kregen goede diepe ballen aangespeeld vanuit hun achterhoede en middenveld. Dit resulteerde al gauw in een 1-0 achterstand. vlak daarop corrigeerde Robert dit met een wel heel harde knal. 1-1. Vervolgens maakte Kees met een mooie schouderbal 1-2. Helaas werd deze goal onterecht afgekeurd. Valken was iets van slag vanaf dat moment. we lieten Andijk te veel voetballen waardoor ze twee keer konden scoren. 3-1 achter dus!

Toen kwam het goede karakter naar boven. We lieten ons niet uit het veld en boven, nog voor rust, deze achterstand om naar zelfs een 3-4 voorsprong. Met een echte hattrick van ROBERT, als rechtsbuiten maakt hij ze makkelijk dit jaar.

De tweede helft drong Andijk wel aan, maar de Valken stond beter, ze pakten ze goed op, al vanaf het middenveld. Robert pakte nog twee goaltjes en Kees maakte nog een fraaie.
Zo kwam de eindtelling op 3-7 ! Een hele knappe overwinning na en 3-1 achterstand.
Klasse jongens goed gewerkt en bij vlagen ook goed gevoetbald.

HOU DIT VAST, volgende de topper tegen DINDUA D1 (weer uit….)