D1 wederom punten in de tas ( 9 uit 3 )

En weer prachtig weer om te ballen.
Valken D1 mocht voor het eerst thuis aan de bak.
Om 11.30 uur werd de aftrap gedaan tegen DINDUA D1. Al jaren is Dindua een geduchte tegenstander, echter na een gesprek met de trainer coach bleek dat de gehele D jeugd van afgelopen overgeplaatst is naar de C’s. Ook wij hebben 1e jaars D, echter hebben wij al een half jaar ervaring opgedaan in de 3e klasse, dus het grote veld is bij ons al beter bekend als bij Dindua.
Niet de tegenstander was onze grote tegenstander, maar onszelf. helaas kwam de wedstrijd niet op gang. De gedrevenheid naar de goal van de tegenstander is veel te groot, het lekker rond laten gaan van de bal bleef deze week helaas achterwege. Dit ging vorige week veel beter, maar goed, het kan niet alle weken feest zijn.
Toch wisten we de partij heel gemakkelijk uit te spelen naar een 4-1 overwinning. Vervelend was wel het uitvallen van keeper Rens bij het ene tegendoelpunt. Vol overgave ging hij het duel aan, helaas voor Rens resulteerde dit in een dikke kin. Zijn rol werd goed overgenomen door Pim. klasse.
Rens sterkte kerel.

verder weinig nieuws, volgende week de topper, thuis tegen de Blokkers. De strijd om de eerste plek staat daar op het spel. Kom tot ziens, 11.30, a.s. zaterdag op het Valken complex.

Corrr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 25-05-2024
Ochtend
Monique/Alex Beerepoot
Middag
Lex Groot/Joeri Sluis

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Stephanie v/d Velde-Wolf, 22-05 (52 jaar)
Maas Bouman, 26-05 (21 jaar)
Timo Kromkamp, 26-05 (16 jaar)
Jeanne Wagemans, 26-05 (19 jaar)
Copyright © 2024 De Valken