Moeilijke wedstrijden

Na weer een overwinning, ditmaal moest Spirit er aan geloven, gaan de Valken en Fortuna Wormerveer veteranen opnieuw uitmaken wie kampioen wordt. Valken speelt zondag om 10 uur dichtbij huis wanneer Woudia 2 tegenstander is. De Westwouders staan met 3 uit 3 op de 5e stek.

Na de grote nederlaag van vorige week tegen VVW 5 is Valken 3 in de onderste regionen te vinden. Plek 9 is momenteel hun positie. Vooral het grote aantal tegendoelpunten is opvallend. Tegenstander Westfriezen 6 kan bij een eventuele overwinning ingehaald worden, zij staan 1 plaatsje hoger en behaalde uit 4 duels 1 punt meer. Ook daar oogt de defensie niet al te best.

Na de nipte nederlaag van vorige week tegen Fortuna Wormeer zijn de Valken dames een normale middenmoter geworden. Met 3 uit 3 zijn ze terug te vinden op stek 5. De dames van KSV staan met 3 punten meer 1 plaats hoger. Zij wisten in drie duels 14 maal het net te vinden.

Zowel de dames als Valken 3 beginnen om 11 uur. Een half uur later start Valken 2.
Valken 2 bivakeert nog steeds in de subtop. Na de nederlaag van vorige week staan ze 5e, een plek lager dan de ploeg die vorige week na rust de zege tegen Valken veilig stelde, EVC 3. Valken krijgt bezoek van FC Den Helder 3, zij staan nog een plekje hoger en hebben na 6 duels 13 punten bijeen gesprokkeld, 4 meer dan Valken, zij speelden echter een duel minder.

De middenmoot in de competitie van de helden is groot. Het verschil in punten tussen positie 4 en plaats 13 is slechts 5. 6 Ploegen, waaronder Valken 5-1 hebben 4 punten bijeen gebald. Valken’s tegenstander van komende zondag, Blokkers 12, bevind zich in de top, samen met Zouaven 11 en Forward 9. Blokkers staat 3e en heeft 10 punten uit 4 duels. Vooral het scorende vermogen bij de Horinezen is groot, reeds 27 maal werd het doel getroffen. Dit in tegenstelling tot Valken. Zij staan met 3 goals in 3 duels op een aanzienlijk lager gemiddelde. Aanvang in het C-stadion: 12:45.

Valken 1 krijgt ‘s-middags om 2 uur bezoek uit Spanbroek als nummer 3 VVS op bezoek komt. De gasten hebben in 5 duels nog niet verloren, driemaal winst en tweemaal gelijk. Aan Valken de zware taak om die eerste nederlaag toe te brengen. Na het vrije weekend afgelopen zondag is Valken afgezakt naar positie 9 en kan drie punten heel erg gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 25-05-2024
Ochtend
Monique/Alex Beerepoot
Middag
Lex Groot/Joeri Sluis

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Tim Groot, 22-05 (31 jaar)
Stephanie v/d Velde-Wolf, 22-05 (52 jaar)
Maas Bouman, 26-05 (21 jaar)
Jeanne Wagemans, 26-05 (19 jaar)
Copyright © 2024 De Valken