D1 verslaat nieuwekomer St George

Hallo leesboppers,

geen TMF award voor onze zangers onder de douche, maar wel weer de 3 punten mee naar het Valken terrein.
Afgelopen week is St George D1 toegevoegd in onze competitie. Zij konden het niet bolwerken in de 1e klasse en zijn dus 1 klasse teruggezet.
Vandaag dus op naar Spierdijk. Klinkt heel dichtbij, maar blijkt toch een pittig stukkie fietsen, dus toch de auto’s maar opgetrommeld.
Ik persoonlijk was daar nog nooit geweest in mijn carriere. Nou, het was de moeite waard. Een prachtig complex, helemaal vernieuwd, lekker ouderwets achter de kerk. Een mooi kantine beneden en de kleedkamers boven, dat is weer eens wat anders. Als we – de Valken nog moeten verbouwen, ga dan daar eens een kijkje nemen. Prachtig gewoon.

Na een ietwat verlate aankomst (Het is B. vergeven) togen we in onze mooie trainingspakken het veld op voor de warming. Mooi in het gelid als 1 team. Dus wederom, voor de wedstrijd al 1 – 0 voor……

Het werd een heel leuke wedstrijd, de bal ging goed rond, de driehoekjes, vierkantjes, rondootjes komen steeds meer naar boven, vooral in de eerste helft. Met de rust stonden we, onder het toezien van wederom een oma van BART al 0-2 voor, door twee mooie goals van Robert. Robert scoort er aardig op los, na jaren in de verdediging te hebben gestaan heeft hij zijn plek wel gevonden voorin.

Na de thee zakte het tempo en ook de kwaliteit van het spel ietwat terug. Toch konden we de score uit bouwen naar 0-4. Een goal door Pim met de rug en Bart maakte een mooie voor z’n oma, moeder, nichtjes en tante(s?).
Een goaltje voor de moeite werd nog gegund aan St George.

4-1 winst dus. KLASSE GESPEELD JONGENS.

We zien jullie graag weer maandag en woensdag en hopen voor a.s. zaterdag nog een partij te kunnen regelen. Dat gaat vast lukken.

PLEZIER ALLEMAAL,

Corrr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 25-05-2024
Ochtend
Monique/Alex Beerepoot
Middag
Lex Groot/Joeri Sluis

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Stephanie v/d Velde-Wolf, 22-05 (52 jaar)
Maas Bouman, 26-05 (21 jaar)
Timo Kromkamp, 26-05 (16 jaar)
Jeanne Wagemans, 26-05 (19 jaar)
Copyright © 2024 De Valken