Een beperkt seniorenprogramma

Met het vrije weekend van de dames en de afgelasting wegens een gebrek aan spelers bij Valken 5-1 zijn er slechts 4 seniorenelftallen die komende zondag in actie komen.

Twee van de vier beginnen hun uitwedstrijd om half 11. Valken 2 in Assendelft bij SVA 2. Op voorhand een lastig duel: SVA is de trotse lijstaanvoerder. Uit 7 duels sleepten de Assendelftenaren 19 punten. Gemiddeld scoren ze ruim 5 maal per wedstrijd terwijl ze er slechts 1 tegen krijgen. Valken 2 staat momenteel keurig in de middenmoot op de 6e stek met 9 punten uit 7 duels. Ook Valken scoort er lustig op los, na SVA zijn ze de meest productieve formatie, ze krijgen er echter ook veel tegen.

De veteranen mogen dichterbij huis aan de slag. In Midwoud staat de MidwoudOostwoudCombinatie te wachten. MOC won nog geen duel, speelde er 2 gelijk en verloor er 3. Valken wist alle duels tot nog toe te winnen, dit lijkt dus weer een simpele zege te worden.

Vervolgens om 12 uur Valken 3. Na het gelijke spel van vorige week tegen Spirit staan de promovendi op de 8e stek, een keurige plaats in de middenmoot. Een zege zou echter de laatste plaatsen uit het zich doen geraken. Voor zondag zit dit wer waarschijnlijk niet in. Op bezoek bij Grasshoppers, de ongenaakbare koploper van dit moment. Alle 6 duels werden gewonnen met ook een gemiddeld aantal goals voor van ruim 5.

De dag wordt gesloten door Valken 1 dat in Nibbixwoud op bezoek gaat bij SEW. Het is te hopen dat Mark Dop’s voorspelling (‘Want met de huidige progressie kan het niet anders of de punten komen als vanzelf in die tas.’) uitkomt en dat Valken even afstand kan nemen van de gevarenzone. Een eventuele overwinning op de blauwhemden zorgt namelijk meteen voor een gat van 4 punten. De tijd zal het leren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Manon Bregman, 20-06 (22 jaar)
Riva Laan, 21-06 (19 jaar)
Jesse de Wit, 22-06 (22 jaar)
Joey Boon, 23-06 (23 jaar)
Copyright © 2024 De Valken