D1 langs eerste klasser

Hallo trouwe lezer,

wederom een weekend zonder competitie of beker voor de D’s, dus wederom een oefenpotje voor de kanjers.

Na vorige week een semi hoofdklasser, nu een 1e klasser als tegenstander. De Blokkers D3.
D3, ja D3. Ook bij die club werkt de wet van grote aantallen (zie verslag vorige week) Veel, heel veel D-teams met als gevolg een D3 speelt ‘gewoon’ 1e klasse.

1e, 2e of 3e klasser het maakt ons eigenlijk niet uit. Dit Daltons team (lengteverschil) gaat gewoon altijd voor de winst, vorige week wilde het niet zo lukken, maar nu ging alles wel goed. met ietwat geluk kwam de Blokkers binnen het kwartier op een 2-0 voorsprong, maar die werd nog voor de rust omgezet naar een 2-3 voorsprong door 3 goals van ROBERT, wederom een hattrick.

Wij bleven ook de tweede helft de betere ploeg, toch verliep de score niet zoals we wilden, van 2-3 naar 2-4, 3-4 en zelfs 4-4. Met dit gelijke spel konden we op zich leven, echter het zou dik onderverdiend zijn.
Wie de D1 wel eens heeft zien voetballen weet dat ze altijd doorgaan, dus ook nu kwam in de slotfase de ene kans na de andere. De bal wilde er echter niet in om wat voor reden dan ook. De voordeel regel werd niet gehanteerd aldaar. Rick kon z’n goaltje niet maken voor z’n OPA, maar daar kwam Remon, met een fantastische kegel ramde hij de bal van zo’n dertig meter in de goal. Prachtige treffer, 4-5. Daarna nog een ‘kreggertje’ van de scheids binnen de zestien. Kees benutte de penalty koeltjes. 4-6.

Een heel mooie overwinning voor het Daltons-team. Volgende week weer voor het echie. thuis tegen ANDIJK, komt tot zien, komt tot zien.

De strijdlust van de mannen is leuk om te zien, we zullen de eerste plek gaan verdedigen.
PLEZIERIG WEEKEND,

gr. Corrr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Manon Bregman, 20-06 (22 jaar)
Riva Laan, 21-06 (19 jaar)
Jesse de Wit, 22-06 (22 jaar)
Joey Boon, 23-06 (23 jaar)
Copyright © 2024 De Valken