Valken D1 – Andijk D1, het goede voorbeeld

Hallo leesbopper,

jawel, vooruitlopend op Valken 1 – Andijk 1 konden wij een voorbeeld stellen vandaag. Nou dat hebben we gedaan. Na een hele week regen, vandaag prachtige omstandigheden, mooi weer, goed veld, we hadden er zin in.

De uitwedstrijd hadden we al met 3-7 gewonnen, de waarschuwing van toen (snel 3-0 achter) werd vandaag goed in de oren geknoopt. Ons middenveld en de achterhoede gaven geen kans weg en als ze er per ongeluk eens door glipten stond Rens goed op te letten, de keep deed heel goed mee.
Voorin stonden de mannen ook weer op scherp, Andijk speelde heel verdedigend en letterlijk op de man. Het was dus heel moeilijk doorheen komen vandaag, maar toch de kansjes kwamen en werden ook benut. De opa van Rick was er vandaag niet, en zie, nu scoort hij twee keer. en ook de beide pegels van Remon en Robert mochten er zijn. Zo werden de blauw-witten met een 4-0 nederlaag naar het hoge noorden teruggestuurd, wij weer 3 punten in de tas. 5 gespeeld, 15 punten.
Vervelend was wel de tweede helft dat de Andoiker supporters en coach zich negatief met het spel begonnen te bemoeien. Dit sloeg snel om naar de spelers, de scheids en valken spelers konden niets meer goed doen, met handen voeten en verbaal gebeurde er van alles wat niet met voetballen te maken, bedankt OUDERS, het goede voorbeeld werd weer gegeven! Dit had de wedstrijd niet nodig.

Nog 1 opmerkelijk feit wil ik noemen, ik heb nog nooit meegemaakt dat ik als vlagger/coach een vrije trap tegen kreeg. Vandaag de eerste keer, door mijn corrigerende verbaal richting enkele Andijk spelers werd ik terug gefloten, misschien was het wel te heftig, maar het hielp wel. En dan een vrije trap tegen krijgen, wel grappig eigenlijk.
TOT MORGEN ALLEMAAL, dan mogen de ‘groters’ het proberen.

gr.
Corrr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Manon Bregman, 20-06 (22 jaar)
Riva Laan, 21-06 (19 jaar)
Jesse de Wit, 22-06 (22 jaar)
Copyright © 2024 De Valken