D1 door tactische zet naar ruime winst

Hallo leesbopper
wij mochten wel lekker voetballen, uit om 12.00 uur aan de dijk op sportpark Immerhorn te Enkhuizen.

De thuiswedstrijd was al met 4-1 gewonnen, tegen de toch wel stugge DINDUA D1 – ploeg. Voetballend zijn we beter, maar door de inzet van die Enkhuizer feestelingen hadden we vorige keer moeite om te winnen. Ook nu, de eerste helft tegen de wind in, ging het niet echt makkelijk. De verdediging moest alle zeilen bij zetten om Rens niet in de problemen te brengen, op zich ging dat goed, echter, met name door de wind, kwam de bal elke keer snel terug. Gelukkig kwamen we door Bart (D) toch op een verdiende 0-1 voorsprong, dit was tevens de ruststand.
De tweede helft had een ander gezicht. Ten eerste voor de wind, dit scheelde echt veel. Maar vooral de opstelling maakte het verschil. We gingen een keer 4:4:2 spelen met een ruit op het middenveld (klinkt wel interessant). Dit pakte heel goed uit. Van alle kanten kregen we nu zeeen aan ruimte waardoor we de score uit konden bouwen naar maar liefst 0 – 7 !!
Niet alleen de verrassende OPstelling was hier debet aan, maar ook altijd aanwezige goeie INSTELLING werkte hier aan bij.
Klasse jongens, deze week twee keer scherp trainen, want a.s. zaterdag staat de topper tegen mede koploper de Blokkers op het programma, ook zij hebben tot vandaag nog niet verloren. Er moet dus gewonnen worden.

WIJ GAAN ERVOOR.

Prettig weekend maar weer

gr.
Corrr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Jurre Koopman, 17-07 (20 jaar)
Paul Ottens, 17-07 (16 jaar)
Johan Dekker, 19-07 (52 jaar)
Robin Vreeker, 19-07 (17 jaar)
Iris Hooijboer, 21-07 (19 jaar)
Sem Pater, 21-07 (14 jaar)
Rick Vroling, 21-07 (26 jaar)
Mirjam Rood, 22-07 (46 jaar)
Copyright © 2024 De Valken