Flamingo’s lacht, Valken uit de beker

Flamingo’s lacht

Venhuizen – Vier minuten, drie fouten en dus drie minuten. De Valken worstelde met zichzelf en zag Flamingo’s lachend profiteren van de verdedigende blunders. Uiteindelijk won de Alkmaarse derdeklasser het bekertreffen met 2-3.

Kolderiek was het tafereel dat zich na 25 minuten in de Valken-defensie afspeelde. Doelman Peter Molenaar schoof de bal in de voeten van Dalmulder die de bal niet kon controleren. Brahim Bakni profiteerde van de zwakke balaanname en bracht de eerste treffer op het scorebord.

Drie minuten later liet Sander de Waal zich van de bal afzetten door Hoessein Ouhmid. Zijn voorzet werd door Maurice Gijzen in het doel getikt. Gijzen kreeg een minuut later opnieuw de kans om te scoren. Nadat Abdel Al Falaki opzichtig werd geduwd door Niels Kool, wees scheidsrechter Meulman resoluut naar de penaltystip. De inzet van Gijzen werd echter gestopt, maar de rebound schoot hij wel in het doel.

In vier minuten voetbalde Flamingo’s een gewonnen wedstrijd. Na rust speelden de Alkmaarders lankmoedig. Bart Boon kon twee keer tegen scoren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 25-05-2024
Ochtend
Monique/Alex Beerepoot
Middag
Lex Groot/Joeri Sluis

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Tim Groot, 22-05 (31 jaar)
Stephanie v/d Velde-Wolf, 22-05 (52 jaar)
Copyright © 2024 De Valken