Valken 3 nog altijd in een diepe winterslaap

Vandaag moest het gebeuren, het 3e elftal van de Valken mocht een wedstrijd inhalen en wel in Blokker tegen Blokkers 6

Na een toch behoorlijk tegenvallende 1e seizoenshelft werd het tijd om orde op zaken te stellen om eindelijk weer eens omhoog te kijken op de ranglijst

Het was al snel duidelijk dat de leden van het 3e elftal nog in een diepe winterslaap zat, slechte combinaties, weinig mensen die zich aanboden of in ieder geval de intentie had om vrij te lopen en te passes waren van een laag niveau

De mannen van Blokkers 6 hadden er ook niet echt veel zin in, maar ondanks alles gingen ze met een 4-0 voorsprong de rust in

De 2e helft werd ja hoe moet je dat zeggen niet veel beter, Valken bleef voetballen zoals in de 1e helft en Blokkers 6 geloofde het helemaal wel, alleen Mark Ruiter scoorde nog de enige tegentreffer en zo werd de eindstand 4-1

Volgende week maar meer doen aan het teamgevoel, al zal dit wel plaats vinden in de kroeg met kroegensportspektakel, daarna richten we ons weer verder en vrees ik dat handhaving het hoogst haalbare zal zijn dit seizoen