Beperkt programma, helft speelt tegen Spirit

2 teams hebben komend weekeinde geen verplichtingen, te weten het 2e en de veteranen.
De overig 4 teams komen vanaf half tien in actie.

De dames dienen zich op zojuist genoemde onmogelijke tijdstip te melden in Koedijk, zeg maar Alkmaar-Noord, voor het duel tegen het 2e dames-elftal van Koedijk. Valken is inmiddels het zicht op de ereplaatsen een beetje aan het verliezen. Na de laatste nederlaag tegen Limmen moeten de meiden van trainer/coach Hennie Bezuijen even pas op de plaats maken. Toch staan ze als promovendus nog op een keurige 5e plaats. Komende zondag moet men kunnen winnen, Koedijk staat helemaal onderaan met slechts 4 punten uit 8 duels, Valken heeft er 12 meer.

Vervolgens om 11 uur, Valken 3 thuis tegen Spirit 4. Het 3e staat er wat minder florisant voor. Met 11 punten uit 12 duels staat men momenteel 8e. Knap was dan ook de laatste overwinning op middenmoter Zwaagdijk. Indien men zondag weet te winnen van de kroospoten, dan komen ze naast de Hoogkarspellers te staan in puntenaantal.

Twee uur later, 13:00, het duel tussen Valken 4 en KGB 7. Opnieuw een zeer lastig duel voor de moeilijk scorende helden. KGB staat 3e en mag zich best-of-the-rest noemen, na Zouaven en Blokkers. Eerder in Bovenkarspel werd het 4-1, ongelooflijk als je bedenkt dat dit duel gestaakt werd door een speler van de kauwgomballen die weigerde het veld te verlaten. Enfin, het zal zondag weer moeilijk genoeg worden. Eerst maar eens 11 man op het veld zien te krijgen.

Tenslotte, het lastige uitduel voor Valken 1 in Venhuizen-Noord tegen Spirit. Dit duel is dit seizoen al 2 maal afgelast, komende zondag is er geen ontkomen aan, er wordt gevoetbald.
De kraker van de gemeente Drechterland. Valken staat nog steeds op een dreigende 9e stek, Spirit momenteel 5e. Het verschil in punten is 5, Spirit speelde wel 1 duel meer. Een overwinning voor Valken zou fantastisch uitkomen. Het zal echter lastig worden, mede gezien de historie tussen Valken en Spirit. Een gezonde portie strijd zal wellicht tot positief nieuws kunnen leiden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Manon Bregman, 20-06 (22 jaar)
Riva Laan, 21-06 (19 jaar)
Jesse de Wit, 22-06 (22 jaar)
Joey Boon, 23-06 (23 jaar)
Copyright © 2024 De Valken