Maar weer eens een vooruitblik

Valken 1 is het enige elftal dat komende zondag een middagwedstrijd speelt.
Alle overige teams zullen ‘s-ochtends beginnen.

Om tien uur begint wordt er in Blokker voor het eerst afgetrapt bij het duel tussen Blokkers 12 en Valken 5-1. Na weer een nederlaag is Valken afgezakt naar plek 13 op de ranglijst. Alleen Twisk 2 staat onder de helden. Voor komende zondag wordt al niet veel beters verwacht, de gastheren zijn de trotse lijstaanvoerders en scoren er lustig op los. Doelsaldo na 19 duels: +88 (!). Je vraagt je af wat deze heren in deze klasse doen.

De veteranen spelen om elf uur thuis tegen Spirit. Na het emotionele duel van vorige week tegen WBSV, en weer een overwinning, maar doet dat er nog toe?, is de koppositie nog steviger in handen. Voor komende zondag wordt er opnieuw weinig moeite verwacht met de kroospoten, zij staan 7e van de 8.

Vervolgens drie duels die nog net in de ochtend beginnen. Valken 2 dient ver te reizen, zij nemen het in Amsterdam op tegen De Dijk 2. Een duel der middenmoters, Valken staat 7e, De Dijk 8e. Na de knappe 4-0 vorige week op EVC 3 is het doelsaldo van Valken weer positief en behoren ze nog steeds tot de meest productieven in de klasse. Helaas krijgen ze er ook erg veel tegen.

De dames reizen dezelfde reizen ook zuidwaarts, zij nemen op de A7 echter afslag Purmerend, voor het duel tegen de plaatselijke dames 2. Na het verlies vorige week tegen koploopsters Fortuna is Valken gedaald naar plaats 6, met 13 uit 11. Purmerend staat laatste en behaalde in evenveel duels 7 punten. Thuis werd het eenvoudig 5-1.

Valken 3 blijft dichterbij huis, zij steken de provinciale weg over en zijn in Grootebroek bij Zouaven 6. Vorige week opnieuw verloren, tegen subtopper VVW 5. Deze week moet men kunnen winnen met het duel tegen Zouaven 6 in het verschiet, thuis werd het al 4-1. De strekers staan laatste en behaalden maar 7 punten uit 16 duels, dat zijn 7 punten minder dan Valken 3, die er 1 wedstrijd minder voor nodig hadden.

Tenslotte Valken 1, zij spelen de lastige uitwedstrijd in en tegen Andijk. Op bezoek dus bij de voormalige en toekomstige ploeg van trainer Valk. Aanvang alhier, twee uur. De Andijkers doen nog volop mee om de plaatsen die recht geven op nacompetitie, dus ze zullen de punten niet cadeau doen. Begin november werd het 2-2, een resultaat dat Valken wellicht nu ook zal willen behalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Aaron Broersen, 17-06 (13 jaar)
Niels Laan, 17-06 (31 jaar)
Manon Bregman, 20-06 (22 jaar)
Riva Laan, 21-06 (19 jaar)
Copyright © 2024 De Valken