D1 ruim naar overwinning

Hallo leesboppers, daar zijn we weer, na een lange, maar toch ook wel weer korte vakantie eindelijk weer officieel ballen. Slecht 1 oefenpartijtje gehad en nu gelijk vol aan de bak.

GEZONDE MAATJES VOETBALLEN VOOR HUN GEHANDICAPTE KAMERAADJES.
Dat is het thema dit jaar voor de zwaluwenactie georganiseerd in samenwerking met de KNVB. Vroeger hadden we daarvoor het zwaluwen toernooi, nu is het gekoppeld aan de KNVB beker. Iedere deelnemende speler geeft 1 keer 1 Eurootje, welk dus naar het goede doel gaat. Prachtig initiatief.

Valken D1 – WSW D1, een leuke opwarmer voor a.s. zaterdag, dan staat de topper tegen Woudia D1 op het programma. Woudia zit bij ons in de eerste klasse, dus een goede graadmeter voor ons.

Vandaag was het verschil veel te groot. Helaas maakte WSW al in de eerste minuut een eigen doelpunt, tja, niet leuk voor die mannen, de wedstrijd was toen eigenlijk al gespeeld. Binnen enkele minuten kwam daar de 2e en 3e overheen. M.n. de eerste helft bleef de Valken daarna goed aandringen, maar paste steeds meer het spel aan, aan de tegenstander.
Maar, de eindstand van 12-2 is prachtig vanzelf. Een compliment naar de jongens die hun eerste wedstrijd in de D1 speelden, hard gewerkt, lekker fanatiek. Ga zo door jongens. Zaterdag om 10.00 thuis tegen WOUDIA, dan zullen we laten zien wat we waard zijn.