Ruime zege De Valken B1 !

Vandaag de uitwedstrijd bij HOSV uit Spanbroek/Opmeer. De gasten hadden vorig week verloren met 8-0 tegen VVS. We gingen dus naar Opmeer voor de punten.

Het werd een rommelig begin van de wedstrijd, Vele foutjes in iedere linie, concentratiegebrek. Heel onnodig werd het dan ook 1-0 voor HOSV. Heel snel, binnen de minuut, toch weer 1-1 door Tijmen en door een fantastisch afstandsschot van Remco zelfs 1-2. Het bleef echter rommelig en onrustig in ons spel en de 2-2 stond dan ook snel op het bord.

Een geweldige redding van Frank Boon, hij ranselde een schot in de kruising uit het doel, en de onverzettelijkheid van de verdediging, Bas, Remco Thijs en Sven, hield ons op de been.

De tweede helft begon HOSV fel. Ze kregen ook serieuze kansen. De 2-5 van Tijmen kwam dan ook zeer welkom. Alle spelers gingen ervoor. Een omzetting naar 4-4-2 was een goeie zet. De verdeging kreeg wat meer rust en het middenveld ging steeds beter voetballen. En Tijmen, ja weer Tijmen, wist de einduitslag omhoog te tillen naar de einduitslag 2-6.
Uitblinkers vandaag, het mag gezegd worden, Frank Boon op goal en Tijmen Groot met 5 doelpunten.

Succes volgende week mannen !

NB : Het andere B1, dat van de handbal Alpha Tours, wist vandaag ook weer te winnen van Spartanen uit Wognum : 9-12 !! Klasse meiden.