D1 haalt een punt uit de dorps derby

Hoi kanjers,

wat een weertje he, heerlijk gewoon. Mooi weer om te ballen, de dorps derby ; Spirit D1 – de Valken D1 stond op het programma. Een derby dat werd het, verschillend brugpiepers van het Martinus tegen elkaar, weer een geheel nieuwe ervaring voor sommigen van ons.
We horen beiden niet tot de top van de eerste klasse, maar toch we doen er alles aan om in het eerste rijtje te komen. Met een sterk begin van onze kanjers had ik goede hoop, Pim scoorde prachtig uit een re-bound uit z’n eigen corner, topper. Daarna gaven we het spel een beetje uit handen, gevolg 1-1. Toen moesten alle zeilen bij gezet worden om niet achter te komen, gelukkig, de 1-1 bleef staan tot de rust.
De tweede helft hetzelfde beeld, twee teams die aan elkaar te wagen waren, echter stond onze verdediging iets beter. Na een blessure behandeling van een onzer gaf de scheids een scheidsrechter bal. niet op de gebruikelijke manier van de stuiterbal, maar hij de bal vanaf het middenveld een tikje terug op keeper Mike. ‘Keeperbal’ riep ie nog, maar daar had de spits van Spirit geen boodschap aan, hij scoorde tegen de ons verbouwereerde verdedigers, uit die mooie voorzet!

Het werkte als een rooie lap voor de V. volle strijd wat resulteerde in een schitterende goal van Harm, de 2-2 stond op het bord en bleef staan.
Een mooie, terechte uitslag voor beide teams, een prachtig potje was het!