Valken 3 eindelijk het 1e punt binnen

Een belangrijke wedstrijd stond ons weer te wachten en wel bij Woudia 4, aangezien we beiden nog geen punt gescoord hadden werd het tijd om deze veilig te stellen

Vandaag veel wissels (5), dus eindelijk met ons eigen complete team, helaas was ik medebank zitter, maar goed ik had goed gezelschap.

Maar goed niet teveel aandacht geven aan de bankzitters, het gaat om wat er op het veld gebeurd

Ja op het begin was het niet echt goed, sommigen gingen er echt voor, maar sommigen zaten nog te veel bij het piratenfeest van die dag ervoor

Ondanks alles scoorde Ed via een goede schuiver de 0-1 echt niet te geloven wat een luxe, immers in de wedstrijden hiervoor stonden we in know time altijd 2-0 achter

Helaas was het weer van korte duur, want niet veel later werd het 1-1

De tweede helft was vooral een helft van veel balbezit en kansen en niet scoren, aan de andere kant mochten we blij zijn dat in 1 van de laatste minuten Woudia niet scoorde die kregen ook nog een goede kans.