Een eerste blik op de verschillende seniorenelftallen

De verschillende competities zijn nu een paar wedstrijdronden oud. Tijd voor een eerste blik op de seniorenelftallen.

Het 1e presteert vooralsnog prima. Met een 4e plek, evenveel verliespunten als nummer 2 en 3, draaien ze bovenin mee. Alleen Apollo ’68 uit Hensbroek heeft nog helemaal geen verliespunten, het gat is 5 punten. Valken ontmoet komende zondag een concurrent in de kampioensstrijd, Hauwert ’65. De ontmoeting staat in Hauwert gepland, dus Valken kan de borst nat maken tegen het elftal waar oud-Valken rechtsback Remco Sinnige inmiddels een vaste waarde is.

Valken 2 moet het na 6 duels nog steeds zonder punten doen. Na de nipte 0-1 afgelopen zondag en de 1-0 de week ervoor is de achterstand op nummer voorlaatst, Ado ’20 5, opgelopen tot 4 punten. Vooral het gebrek aan scorend vermogen lijkt de formatie op te breken. In de gespeelde duels kregen ze maar 2 keer een bal bij de tegenstander in het net. Komende zondag wacht Den Helder 3, een lage middenmoter, wellicht dat het dan lukt.

Ook bij het 3e gaat het nog niet van een leien dakje. Vorige week werd tegen Woudia 4 pas het 1e punt behaald. De verschillen tussen beide elftallen zijn overigens nihil (1 tegendoelpunt meer voor Valken). Ook hier blijkt het scorend vermogen het manco te zijn voor het elftal dat 2 jaar geleden nog vliegend kampioen werd. Tegen Spirit 6, een middenmoter met 6 uit 4, weet het 3e dat het komende zondag weer lastig wordt, want de kroospoten zijn de meest productieve formatie uit de klasse.

Met de helden gaat het vooralsnog prima. Ze staan nu op een 5e stek, keurig in de middenmoot met 4 uit 6.Helaas werd er afgelopen zondag verloren want de aansluiting met de top lijkt men nu wel even te missen. Komende zondag wacht een lastig duel tegen Westfriezen 8. Zij verloren vorige week met een ware korfbaluitslag van de koploper, de selectie-mensen van Vada 2: 9-6.

Na 3 duels te hebben gespeeld staan de veteranen er weer prima voor. Alle drie winst, weinig goals tegen en gemiddeld 3 voor. Op dit moment staat alleen WSV 1930 voor de Valken, maar zij speelden een wedstrijd weer (1 gelijk). Tegenstander van komende zondag doet het ook prima, de Blokkers staan 4e met 7 uit 4.

Tenslotte de dames. Vorige week werden er voor het eerst dit seizoen 3 punten overgehouden aan een duel. Uitgeest, tot dan een goede (sub)topper, ging met 3-1 weer terug naar huis. Dit geeft de burger moed en tegenstander Purmerend 2 moet er dan zondag ook maar aan geloven, zij hebben net als de dames 3 uit 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Tom Besseling, 24-07 (27 jaar)
Dave Laan, 24-07 (15 jaar)
Lisa Mes, 24-07 (19 jaar)
Danique Wiersma, 24-07 (21 jaar)
Gert Feld, 25-07 (57 jaar)
Roel de Wit, 25-07 (21 jaar)
Roy Zwagemaker, 25-07 (33 jaar)
Zavano Felomina, 26-07 (19 jaar)
Dion Bouwman, 27-07 (20 jaar)
Copyright © 2024 De Valken