De Valken B1 niet / Alpha Tours B1 wel !

Nee, beste mensen, ondergetekende is niet in de war en vergist zich ook niet in de speeldag. De Valken B1 is dit weekend vrij om te voetballen. Tegenstander Grasshoppers kon door de herfsvakantie niet genoeg spelers selecteren om tegen ons te voetballen, wedstrijd dus uitgesteld. Jammer want we waren lekker op gang met goede resultaten en dan kijk je iedere week toch weer uit naar die nieuwe uitdaging. Er wordt ondertussen goed getraind en volgende week wacht ons de thuiswedstrijd tegen Hugo Boys B1.

Dan denk je zondag naar het ander B1, Alpha Tours handbal B1 te gaan kijken. Maar ook daar een wijziging vanwege de vakanties. Op het programma staat de thuiswedstijd tegen de nummer 1 SEW B2. Ze staan dus bovenaan en om met een complete, gretige selectie aan te treden tegen de meiden uit Nibbixwoud wordt de wedstrijd verzet naar zaterdagmiddag 16:00 uur.

Het gaat ergens om dus willen we absoluut een goed resultaat halen. Het geeft ondergetekende ook eens de gelegenheid om van nabij de verrichtingen van dit sterrenensemble te aanschouwen. En handbal is, na het voetbalspel, toch wel een van mijn favouriete sporten, al moet ik van de spelregels nog veel leren. Ondanks het wat ongemakkelijke tijdstip is het handbalstation goeg gevuld met vele belangstellenden. Er wordt fanatiek support gegeven.

De beide ploegen doen niets voor elkaar onder en er wordt gestreden om iedere bal. Het spel gaat op en neer. SEW laat zien dat het niet voor niets bovenaan staat en weet iedere keer slim een voorsprong te nemen. Ook Alpha Tours B1 laat zich van de goede kant zien en bewijst dat het niet voor niets een hoge positie bekleed in deze competitie. Alpha Tours is niet altijd even gelukkig en raakt meerdere malen het houtwerk van het doel. Tot kort voor het eind van de wedstrijd blijft het gelijk op gaan en neemt Alpha Tours zelfs met 1 doelpunt verschil de leiding. Een sensatie hangt in de lucht. Beide ploegen maken aanspraak op de overwinning en een gelijkspel lijkt zelfs de meest logische uitslag. SEW weet, mede door een tijdstraf van een speelster van Alpha Tours, echter toch de wedstrijd naar zich toe te trekken.

Einduitslag derhalve 6-10 in het voordeel van SEW. Een uitslag die toch wel iets geflatteerd is. En daar waren de fans van SEW het ook wel over eens. Zij eindigen dit buitenseizoen overigens wel als eerste en de meiden van Alpha Tours volgen daar kort achter. Een positie waar je je niet over hoeft te schamen. Nu lekker de zaal in en deze prestaties voortzetten. Succes verder meiden !!!!

Oh ja, het ander B1 dat van de voetbal. Zij spelen volgende week zondag thuis tegen Hugo Boys B1. Aanvang wedstrijd 10:30 uur, komt allen kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Iris Hooijboer, 21-07 (19 jaar)
Sem Pater, 21-07 (14 jaar)
Rick Vroling, 21-07 (26 jaar)
Mirjam Rood, 22-07 (46 jaar)
Tom Besseling, 24-07 (27 jaar)
Dave Laan, 24-07 (15 jaar)
Lisa Mes, 24-07 (19 jaar)
Danique Wiersma, 24-07 (21 jaar)
Gert Feld, 25-07 (57 jaar)
Roel de Wit, 25-07 (21 jaar)
Roy Zwagemaker, 25-07 (33 jaar)
Copyright © 2024 De Valken