Oefenpotje D1

Hoi,
wat een weertje, lekker weer om te ballen, alleen geen programma voor de D E en F pupillen i.v.m. de herfstvakantie. Na lang zoeken toch nog een tegenstander gevonden voor de D1.

De Zwaluwen D1, ook een eerste klasser kon wel een team op de been brengen. En wat voor 1, rappe knaapies en goed spel inzicht, we konden weer aan de bak. We kwamen al vrij snel op achterstand na een snelle counter. Daarna kwamen we goed terug tot 1-1. Wederom een counter, vanaf de middellijn ging de snelle spits er vandoor en kon niet meer achterhaalt worden, 1-2. Op slag van rust een penalty voor ons, helaas, deze ging er net niet in.

De tweede helft werd het er niet beter op, velen van ons zagen deze wedstrijd echt als een oefenpotje en konden niet brengen wat ik andere weken wel van ze zie. Jammer, de Zwaluwen liep uit naar 1-4. de laatste 10 minuten herpakten we ons en maakten de 2-4, zelfs nog kansen op meer, maar de teller bleef staan op dit 6 tal.

Helaas, een verlies potje, maar toch heel veel geleerd (hoop ik), maandag zullen we eens kijken hoe we hier een vervolg op kunnen geven,

veel plezier allemaal met dit mooie weer, een prettige herfst vakantie.