D1 pakt een punt van De Blokker D2

Hallo allemaal,

en het leven gaat door, de knop gaat om, we pakken de draad weer op, al valt het nog niet mee.

Vandaag op een prachtige herfstdag thuis tegen de Blokkers D2. We staan in de competitie 1 puntje voor, dat moesten we proberen te houden zo. De eerste helft een beter de B, maar ze creerden weinig kansen. Hun spits, nog geen twee turven hoog is er een met hele goede kwaliteiten, hij scoorde ook de eerste. De goal op zich was simpel, maar de manier waarop hij zich wegdraaide was prachtig om te zien. Nog voor de rust maakten we gelijk, goed doorzetten van Marc resulteerde in de 1-1. De tweede helft, na ietwat omzettingen in het team stond het beter, liep het beter en creerden we vele kansen. Uitstekende keeperswerk van de de Bl-goalie voorkwam de 2-1, maar later moest hij toch grabbelen, Jari knalde een re-bound er prachtig in. 2-1, uitspelen dus. Jammer genoeg maakten ze vlak voor tijd de 2-2. Op zich verdiend, het was een mooie wedstrijd, waarin veel gestreden werd op een sportieve manier. Klasse jongens !